3 beauty tips από τη Sarah Jessica Parker για ονειρική επιδερμίδα μετά τα 50

Plus, το προϊόν που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της.

parker

Δεν θα περίμενες ποτέ ότι η Sarah Jessica Parker προτιμά τις πιο απλές, μίνιμαλ ρουτίνες σε ό,τι αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας της.. Κι όμως, η ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι αρκετά επιλεκτική και ως προς τα skincare προϊόντα στα οποία επενδύει, αποφεύγοντας να ξοδεύει πολλά χρήματα και να γεμίζει με κρέμες και ορούς που στοιβάζονται στο συρτάρι της. Με λίγα λόγια, φροντίζει μεν την επιδερμίδα της με value for money κρέμες και ορούς, χωρίς ωστόσο να το παρακάνει - ενώ σε καμία περίπτωση δεν μάχεται τον χρόνο, έχοντας αποδεχτεί το γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι μεγαλώνουμε και θα εμφανίσουμε ρυτίδες. 

Υπό το παραπάνω πρίσμα λοιπόν, η ιέρεια του στιλ μοιράστηκε μερικά από τα beauty tips που ακολουθεί πιστά και η ίδια, μια ζωή. Και αν κρίνουμε από την όμορφη επιδερμίδα της, δεν χάνουμε τίποτα να εμπνευστούμε από αυτά - ή ακόμα καλύτερα, να τα υιοθετήσουμε κι εμείς.

Έτσι, η SJP "ορκίζεται στα παρακάτω:

#1. Σχετικά με το top skincare tip για νεανική επιδερμίδα, δηλώνει ότι...

Η ηθοποιός συμβουλεύει να απλώνουμε το σέρουμ ή την ενυδατική μας σε νωπή και όχι στεγνή επιδερμίδα, αμέσως μετά τον καθαρισμό. Κι αυτό γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις ότι η υγρασία θα παραμείνει στην επιδερμίδα (το γνωστό "σφράγισε την υγρασία").

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i