Απόστολος Σαλίβερος

Αγγειοχειρουργός, MMed, PhD.

SALIVEROS

Δρ. Απόστολος Σαλίβερος, αγγειοχειρουργός, MMed, PhD. Έχει μεταπτυχιακό στην Ενδαγγειακή Χειρουργική και διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έλαβε την ειδικότητα της Αγγειοχειρουργικής στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Εκπαιδεύτηκε στους αγγειακούς υπερήχους στο νοσοκομείο Αττικόν. Έχει κάνει μετεκπαίδευση στην Αγγλία και τη Γερμανία. www.fleves.gr

Ο Δρ. Απόστολος Σαλίβερος, είναι αγγειοχειρουργός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθήνας. Πραγματοποιεί σχεδόν όλες τις επεμβάσεις της Αγγειοχειρουργικής (ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, στένωση καρωτίδος, απόφραξη αρτηριών κάτω άκρων κ.λπ.) και είναι εξειδικευμένος στις νεότερες τεχνικές ενδαγγειακής χειρουργικής (μπαλονάκι και στεντ στις αρτηρίες, αορτικά στεντ για ανευρύσματα, επέμβαση κιρσών με χρήση λέηζερ χωρίς νάρκωση).

Πραγματοποίησε την ειδίκευση του στην Αγγειοχειρουργική στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Αγγειοχειρουργικής Εταιρίας από το 2004 έως σήμερα. Συνεργάζεται με μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας (Ιατρικό, Ευρωκλινική, Ρέα, Μεντιτερανέο).

www.fleves.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i