Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η PUMA γίνονται "ένα"

Η PUMA υποδέχεται στην οικογένειά της μια πραγματική αγωνίστρια.

PUMA

Η PUMA υποδέχεται στην οικογένειά της όχι απλά μια ακόμα αθλήτρια, αλλά μια πραγματική αγωνίστρια, την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Η πρωταθλήτρια βάδην αποτυπώνει τον τρόπο σκέψης της εντός και εκτός αγώνων με ένα βίντεο που τη συνδέει απόλυτα με τις αξίες της εταιρείας. 

 

Από τη γέννησή της - που δηλώθηκε την επομένη, καθώς ο πατέρας της ξέχασε να το κάνει από τη χαρά του την ίδια μέρα!- μέχρι τα 4 χρυσά μετάλλια (στα 20 και 35 χλμ) σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, η Αντιγόνη έχει περάσει πολλά: το διαζύγιο των γονιών της, μετακομίσεις, μια καθημερινότητα όπου στο δίπολο σχολείο - δουλειά εντάχθηκε και ο αθλητισμός, την απώλεια του πατέρα της. Παρ' όλ' αυτά, κατάφερε στα 38 της να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του βάδην σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

PUMA


Βήμα - βήμα, η Αντιγόνη μέσα από το βίντεο και την αφήγησή της μάς οδηγεί στις διαδρομές κάθε πτυχής της ζωής της - προσωπικής, επαγγελματικής, και φυσικά αθλητικής. Μας μεταφέρει έτσι ένα βίωμά της ως δίδαγμα: πρέπει πάντα να κινούμαστε γρήγορα. Πιο γρήγορα και από τις ίδιες μας τις αμφιβολίες. "Γρήγορα" είναι και η λέξη-κλειδί που συνδέει την Αντιγόνη με την PUMA, μέσα από το motto της, "FOREVER FASTER”. 

PUMA

Η καθημερινότητα της Αντιγόνης δεν έχει αλλάξει -και αυτό αποτυπώνεται καρέ-καρέ στο βίντεο. Όπως επίσης δεν έχουν αλλάξει η διάθεση και το πάθος της, σε μια πορεία ζωής που ακόμα και όταν κάνει παύση, δεν σταματάει. Ειδικά όταν αρχίζουν οι πρώτες σταγόνες βροχής…

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i