Ανάδρομος Ερμής από 14/1-3/2: Στον Υδροχόο (από 14-25/1) και στον Αιγόκερω (από 26/1-3/2)

Τι μπορεί να συμβεί με τον ανάδρομο Ερμή; Μπορεί να παγώσει μια συμφωνία, να χαθούν μηνύματα, να ακυρωθούν ραντεβού, να μην παίρνει μπροστά το αυτοκίνητο. Καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και ευτράπελα στις επαφές και τις μετακινήσεις μας είναι πιθανά.

Ανάδρομος Ερμής iStock

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης του ανθρώπου, της ικανότητας του λόγου έχει γυρίσει σε ανάδρομη πορεία. Ο Ερμής έχει να κάνει με τα ΜΜΕ, τα ταξίδια, την οδήγηση, τις διανοητικές λειτουργίες, το σχολείο, το εμπόριο, τις διαπραγματεύσεις.

Με τον ανάδρομο Ερμή θα επαναξιολογήσουμε άτομα και καταστάσεις στη ζωή μας. Ο Υδροχόος έχει να κάνει με τις φιλίες και τις κοινωνικές σχέσεις και μπορεί να διαλυθούν κάποιες από αυτές. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια επαναστατικές ενέργειες ή να έχουμε πρόβλημα με τα ηλεκτρικά. Ο Ερμής στον Υδροχόο είναι πιο πεισματάρης και πιο σκεπτικιστής. Έχει να κάνει με τη δουλειά, τις ομάδες, τις συνεργασίες, την τεχνολογία, τα ιδανικά, τους στόχους, το διαδίκτυο. Άρα πρέπει να εξασφαλίσουμε τα δεδομένα μας στο κινητό, στον υπολογιστή αλλά και τους κωδικούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσοχή σε ηλεκτρικές συσκευές και μεταφορικό μέσο.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω είναι πιο προσγειωμένος και παραγωγικός και μας βοηθά να αναθεωρήσουμε τους επαγγελματικούς μας στόχους. Θα μας απασχολήσουν περισσότερο επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα.

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο θα επηρεάσει τις φιλίες σου. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με φίλους, προσοχή στην επικοινωνία με τον κόσμο που συναναστρέφεσαι. Κάποιες φιλίες θα διαλυθούν ή θα αποκατασταθούν ή μπορεί να συναντήσεις φίλους από τα παλιά. Θα πρέπει να σκεφτείς τα σχέδια, τις φιλοδοξίες σου και τους στόχους σου και να πράξεις όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει. Σκέψου το ρόλο σου μέσα σε ομάδες που δραστηριοποιείσαι.

Όταν θα περάσει στον Αιγόκερω θα πρέπει να ξαναδείς τους επαγγελματικούς σου στόχους και πως θα αναγνωριστείς. Μην ρισκάρεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο τώρα αν θέλεις να πετύχει. Η κρίση σου δεν είναι ξεκάθαρη.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα επανεξετάσεις την επαγγελματική σου πορεία, θα δεις τα λάθη σου και θα κάνεις διορθωτικές κινήσεις, μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Μην ξεκινάς κάτι καινούργιο τώρα, μην προχωράς σε ριζικές αλλαγές. Μπορείς όμως να επιστρέψεις σε μια παλιά εργασία σου ή μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις με ανώτερα πρόσωπα ή γονείς. Προσοχή γενικώς στην επικοινωνία με συναδέλφους και αφεντικά. Κάποια σχέδιά σου μπορεί να κολλήσουν τώρα. Μην αγχώνεσαι.

Όταν θα γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω θα διευκολυνθείς αν και θα γίνεις πιο ανυπόμονη για αλλαγές όσον αφορά μελλοντικά σχέδια και σπουδές. Μπορεί να έχεις θέματα με το εξωτερικό ή νομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο βλέπεις τα θέματά σου με διαφορετική ματιά. Υιοθετείς μια νέα φιλοσοφία, επεξεργάζεσαι, αναθεωρείς. Θέματα με το εξωτερικό, μακρινά ταξίδια ή νομικά ζητήματα μπορεί να αναβληθούν ή να καθυστερήσουν. Μην ξεκινάς νέες υποθέσεις. Μπορεί αυτό το διάστημα να τελειώσεις σπουδές ή σεμινάρια που είχες εγκαταλείψει. Προσοχή στην οδήγηση.

Όταν γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, θα ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, κληρονομικά, περιουσιακά, επενδύσεις, αγοραπωλησίες. Μην ρισκάρεις, οι διαθέσεις σου μεταβάλλονται. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i