Λουλούδια, χρώματα και λάμψη | Η Αντιγόνη Νεοφύτου σου προτείνει τα πιο stylish looks για την άνοιξη

Η ηθοποιός δοκιμάζει επίκαιρα και διαχρονικά κομμάτια δημιουργώντας κομψά outfits για την άνοιξη.

νεοφυτου Βασίλης Μαντάς

Άνοιξη σημαίνει ανανέωση και αυτή πάντα ξεκινάει από το στιλ. Είναι η εποχή που αναζητάμε τα κομμάτια που θα κάνουν επίκαιρο και φρέσκο το ντύσιμό μας και θα μας βάλουν σε τροχιά καλοκαιριού. Το shopping είναι το πρώτο βήμα για να αναζητήσουμε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα μας ανεβάσουν τη διάθεση για την εποχή και όταν αυτό συνοδεύεται από μία ολοκληρωμένη shopping experience, η επιτυχία των αγορών μας είναι σίγουρη.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, η ταλαντούχα ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της Μαρίνας στη σειρά "Γη της Ελιάς", επισκέφτηκε τον κορυφαίο shopping προορισμό για να κάνει τις αγορές της και να δημιουργήσει stylish looks για την άνοιξη: τα πολυκαταστήματα notos. Οι ντυμένες με λουλούδια βιτρίνες των notos απευθύνουν το πρώτο κάλεσμα για μια ευχάριστη εμπειρία που συνεχίζεται στο εσωτερικό των πολυκαταστημάτων στο οποίο θα ανακαλύψεις μια μεγάλη γκάμα από fashion brands για να κάνεις shopping με ανεβασμένη διάθεση. Η άνοιξη βρίσκει τα πολυκαταστήματα notos με νέα fashion brands και νέες συλλογές από RIXO, Stine Goya, Favorite Daughter, Marques Almeida, Adolfo Dominguez, Armani Exchange, Maison Labiche, EA7, Michael Kors, Profuomo, Twinset, Gant, Lacoste και πολλά άλλα.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου ξεκίνησε τη δική της fashion αναζήτηση από τις "ανθισμένες" βιτρίνες που φιλοξενούν δημιουργίες με προσεγμένο design, έντονες αποχρώσεις και minimal στοιχεία, αλλά και με floral μοτίβα, τα οποία είναι η μεγάλη τάση της σεζόν. Και συνέχισε στο εσωτερικό, φτάνοντας μπροστά τις ολοκαίνουργιες συλλογές από τις οποίες ξεχώρισε επίκαιρα και διαχρονικά κομμάτια τα οποία συνδύασε σε υπέροχα looks για την εποχή. Να τι σου προτείνει:

Πώς θα φορέσεις τo κοντό σακάκι

Το cropped σακάκι αντλεί τη γοητεία του από τη γαλλική αύρα που το διακρίνει και κάνει πάντα τέλειους συνδυασμούς με τζιν παντελόνια. Η Αντιγόνη συνδύασε ένα κοντό σακάκι στην πολύ αναζωογοννητική και μοντέρνα απόχρωση του lime green, με διακοσμητικές πέτρες, μ' ένα εντυπωσιακό τζιν παντελόνι - καμπάνα και πέδιλα πλατφόρμες, σ' ένα look με 60s αισθητική. Τα λαμπερά στοιχεία στην εμφάνισή της εξισορρόπησε μ' ένα κλασικό λευκό t-shirt και μία λευκή τσάντα που κράτησε ως φάκελο.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i