Πώς θα συνδυάσεις τα πιο stylish looks με τα πιο κομψά παπούτσια της άνοιξης σύμφωνα με την Κέισι Μίζιου

Τα looks και τα παπούτσια με τα οποία θα δημιουργήσεις επίκαιρες και κομψές εμφανίσεις.

μιζιου Βασίλης Μαντάς

Το styling είναι η πιο συναρπαστική διαδικασία στο ντύσιμο. Είναι αυτό που θα αναδείξει το προσωπικό σου στιλ και σε κάνει να δείχνεις μοναδική. Σκέψου, λοιπόν, όλες εκείνες τις φορές που άνοιξες τη ντουλάπα σου για να διαλέξεις ποια κομμάτια θα σετάρεις με ποια, με ποια παπούτσια θα τα φορέσεις, ποια τσάντα θα κρατήσεις και με ποια αξεσουάρ και κοσμήματα θα βάλεις τις τελικές πινελιές.

Και πόσες άλλες φορές θα το επαναλάβεις αυτό ανάλογα με την περίσταση που καλείσαι να εξυπηρετήσεις κάθε φορά με τα looks σου. Τώρα την άνοιξη, που η διάθεσή μας είναι πιο ανεβασμένη και οι ευκαιρίες για εξόδους και αποδράσεις είναι περισσότερες, το καθημερινό styling θα γίνει ο τρόπος για να επικοινωνήσεις την καλή σου διάθεση και το ανανεωμένο σου στιλ.

Όμως, όπως πάντα, χρειάζονται νέες ιδέες για να φρεσκάρουμε τη σκέψη και τη διάθεσή μας, και η Κέισι Μίζιου είναι εδώ για να σου προτείνει πώς θα δημιουργήσεις stylish looks για την άνοιξη συνδυάζοντας ρούχα και παπούτσια.

Η Κέισι Μίζιου, το μοντέλο που ξεχώρισε από τη συμμετοχή του στο GNTM και διαγράφει μία λαμπρή πορεία στον χώρο του modeling, στράφηκε σε δυο πολύ δυνατά brands της ελληνικής αγοράς για να εξασφαλίσει το πιο κομψό αποτέλεσμα στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις της: την Bill Cost, την εταιρεία γυναικείας ένδυσης που ξεχωρίζει για τις λιτές γραμμές, τα αέρινα υφάσματα, τα μοναδικά prints και τα χρώματα στις συλλογές της, και τo favela.gr, ένα από τα μεγαλύτερα online καταστήματα της Ελλάδας που φιλοξενεί επώνυμα brands σε παπούτσια, τσάντες, ρούχα και αξεσουάρ. Να τι σου προτείνει:

#1 Σορτς με ψηλοτάκουνα mules

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείς την άνοιξη είναι να φορέσεις βερμούδες και σορτς. Η Κέισι επέλεξε ένα πολύ κομψό tailored σορτς σε λευκό χρώμα από τη συλλογή της Bill Cost που συνδύασε μ' ένα elevated σατέν top σε ρομαντικό σχέδιο και nude απόχρωση, επίσης από την Bill Cost, και ολοκλήρωσε μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μυτερά mules σε λευκό από το favela.gr. 

To σύνολό της αποπνέει χαλαρή κομψότητα και πολυτέλεια και μπορεί να εξυπηρετήσει από μία χαλαρή ανοιξιάτική έξοδο μέχρι τις πασχαλινές σου εμφανίσεις.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i