Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18 Μαρτίου: Τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται

Η πανσέληνος στην Παρθένο μας καλεί να δουλέψουμε και να αναθεωρήσουμε τον τρόπο σκέψης μας.

pan iStock

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στην 27.40 μοίρα της Παρθένου και σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα ευνοεί την τέχνη, την ιατρική, τον οραματισμό, τη φαντασία, την ονειροπόληση, όμως φέρνει και παράνομες-κρυφές σχέσεις-συνεργασίες και πράξεις καθώς και αποκαλύψεις. Επικρατεί μια σύγχυση, είμαστε επιρρεπείς στο ψέμα και την απάτη, υπερευαίσθητοι και καθόλου ξεκάθαροι, ωστόσο η ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα μας δίνει δύναμη και φέρνει λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα. Μας βοηθάει να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τις εντάσεις και τις συναισθηματικές εξάρσεις.

Η πανσέληνος στην Παρθένο μας καλεί να δουλέψουμε και να αναθεωρήσουμε τον τρόπο σκέψης μας. Μπορούμε να ασχοληθούμε με ζητήματα που απαιτούν οργάνωση και σχολαστική προσοχή, φροντίδα και λεπτομέρεια. Θα πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική. Θα κληθούμε να πάρουμε αποφάσεις έστω και μέσα από διλήμματα. Η Παρθένος έχει να κάνει με θέματα εργασίας και υγείας και έτσι μπορεί αυτό το διάστημα να αναζητήσουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας αλλά και μια καλύτερη υγεία σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Θα χρειαστεί να βάλουμε όρια σε σχέσεις και συνεργασίες, να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες σε κάθε επίπεδο. Η πανσέληνος αυτή θα μας αναγκάσει να αλλάξουμε πορεία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Θα εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, θα μιλήσουμε ξεκάθαρα και λογικά για να ισορροπήσουμε. Θα απαλλαγούμε από κακές συνήθειες και θα ξεκινήσουμε μια δίαιτα, μια καλύτερη διατροφή, μπορεί να κάνουμε αποτοξίνωση για να νιώσουμε καλύτερα. Η μπορεί να αλλάξουμε εργασία αν η παρούσα δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς μας. Έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα είναι πιθανά.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια με την πανσέληνο στην Παρθένο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος αυτή φέρνει ευθύνες και υποχρεώσεις που θα σε πιέσουν και θα πρέπει να βάλεις τάξη στις εκκρεμότητές σου. Εργασιακά προβλήματα θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου και θα νιώσεις μια εξάντληση, ψυχική και σωματική. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου αποφεύγοντας να φτάσεις στα όριά σου. Κάνε μια πιο υγιεινή διατροφή και άσκηση, κάνε αλλαγές στη δουλειά ή σε συνεργάτες αρκεί να είσαι σίγουρη πως έχεις κρίνει σωστά και όχι παρορμητικά. Ασχολήσου με λιγότερο αγχωτικές δραστηριότητες για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Φόρτισε τις μπαταρίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος αυτή σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να ανανεωθείς, να ασχοληθείς με δημιουργικά σχέδια που σε εκφράζουν, να επιδείξεις τα ταλέντα σου. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και ένα νέο φλερτ θα σε ανανεώσει. Διασκεδάζεις και περνάς καλά, είσαι ευαίσθητη και ρομαντική, νιώθεις ένα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι καλά στη σχέση σου,θα προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, θα κάνεις σχέδια για το μέλλον ή μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο. Αν είσαι μόνη, μια νέα σχέση θα θυμίζει παραμύθι. Μην εξιδανικεύεις για να μην απογοητευτείς. Μην χτίζεις κάστρα στην άμμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπάθησε με την πανσέληνο να βάλεις σε τάξη θέματα σχετικά με σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να πιεστείς από οικεία πρόσωπα ή μπορεί να παρέχεις τις υπηρεσίες σου σε οικεία πρόσωπα. Απόφυγε τις εντάσεις και την νευρικότητα. Διαφωνίες με συγγενείς είναι πιθανές. Αναδιοργάνωσε το σπίτι σου, κάνε αγορές, μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση. Μπορεί να αγχωθείς και να χρειαστεί να βρεις τις ισορροπίες σου. Πάρε απόσταση από τις καταστάσεις και δες με καθαρή ματιά τις προοπτικές, κάνε αλλαγές αν χρειαστεί. Βάλε τα όριά σου σε οικογενειακά θέματα, μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις και να πρέπει να πάρεις αποφάσεις για τις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα. Μείνε μακριά από καταστάσεις που δεν σε ευχαριστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Κάποια νέα που θα ακούσεις μπορεί να σε ταράξουν. Προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια. Έχεις ιδέες, δείχνεις τα ταλέντα σου, όμως ο τρόπος σκέψης σου είναι επικριτικός και αναλυτικός και θα πρέπει να προσέξεις να μην πληγώσεις τους άλλους. Μακριά από κουτσομπολιά και απαισιόδοξες σκέψεις. Προσοχή καθώς το φεγγάρι δημιουργεί σύγχυση και παραπλάνηση. Προσπάθησε να λύσεις παρεξηγήσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Σχεδίασε το μέλλον σου, κάνε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις για νέους στόχους. Μπορεί να κάνεις σεμινάρια για να αυξήσεις τις γνώσεις σου.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να έχεις έκτακτα έξοδα ή κάποια μείωση στις απολαβές σου και να πιεστείς. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες, βρες τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου και να λύσεις οικονομικά προβλήματα. Κάνε διακανονισμούς, μπορεί να λάβεις μια βοήθεια, μια στήριξη. Έχεις ανάγκη την οικονομική ασφάλεια και σιγουριά. Δες με προσοχή τα χρέη και τις οφειλές σου, τα δάνεια, τους λογαριασμούς σου και τα έσοδά σου για να ισορροπήσεις έσοδα-έξοδα. Μην ρισκάρεις και μην βιάζεσαι. Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία που θα φέρει κέρδη στον επαγγελματικό τομέα.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i