Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαΐου για όλα τα ζώδια

Τι περιμένει κάθε ζώδιο αυτόν τον μήνα;

μηνιαίες προβλέψεις iStock

Από τη Χρύσα Συκά. 

Ζώδια Μαΐου 2022: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ο Δίας, από τις 11 του μήνα, περνά στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα σχέδια και τις επιθυμίες σου. Η Αφροδίτη, από 3 έως 28 του μήνα, θα βρίσκεται κι εκείνη στο ζώδιό σου ανεβάζοντας την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις μια μεγαλύτερη δέσμευση με το ταίρι σου. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και, αν τυχόν υπήρχαν προβλήματα με τον σύντροφό σου, το έδαφος τώρα είναι κατάλληλο για να λυθούν. Αν είσαι μόνη, περνάς καλά με τις παρέες σου. Επαγγελματικά, έχεις πολλές ιδέες. Όμως, ο Ερμής, από τις 10, γυρνάει ανάδρομος φέρνοντας παρεξηγήσεις, ακυρώσεις ραντεβού, καθυστερήσεις σχεδίων, αναβολές και προβλήματα στην επικοινωνία. Ρύθμισε τις υποθέσεις που έχεις αφήσει στην άκρη. Προσοχή στις 16 με τη σεληνιακή έκλειψη, γιατί μπορεί να έχεις οικονομικά θέματα να χειριστείς.

Τip: Κάνε διάλογο.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Ο Άρης μπορεί να φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες ή μια νέα θέση. Ο Ερμής, από τις 10 του μήνα, γυρίζει ανάδρομος και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στα έξοδα αλλά και στους οικονομικούς χειρισμούς. Στις 23 θα περάσει ανάδρομος στο ζώδιό σου και θα φέρει ασυνεννοησία και καθυστερήσεις. Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 στο απέναντι ζώδιο μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας. Προς το τέλος του μήνα μπαίνεις σε μια περίοδο εσωστρέφειας, ή παρασκηνίου, ή κακού σχολιασμού. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, συνεχίζεις να διεκδικείς την ελευθερία σου, έχεις ανάγκη την ανανέωση. Στις 29 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και θα επωφεληθείς κάπως από τις σχέσεις σου. Ο Ποσειδώνας ευνοεί νέα σχέδια, ενώ ο Πλούτωνας σου δίνει την ικανότητα να σχεδιάσεις.

Tip: Έρχονται αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Με την Αφροδίτη, από τις 3 του μήνα, τα συναισθήματά σου είναι έντονα. Με τον Δία, από τις 11, βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά, αλλάζουν οι προοπτικές. Δυνατοί φίλοι σε στηρίζουν. Η διάθεσή σου είναι καλή και απολαμβάνεις μικρά καθημερινά πράγματα. Ο Ερμής, από τις 10, γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σου φέρνοντας καθυστερήσεις και εντάσεις που θα έχουν όμως παροδικό χαρακτήρα. Ο Άρης, από τις 25, σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και ασχολείσαι περισσότερο με τη δουλειά σου, έχεις απρόσμενες ευκαιρίες. Η νέα Σελήνη, στις 30 στο ζώδιό σου, είναι ελπιδοφόρα. Έχεις πολλά να κάνεις και πρέπει να βρεις χρόνο για τις υποχρεώσεις σου αλλά και για να αναπνεύσεις. Δεν ξέρεις πού να στρέψεις το κεφάλι σου. Πρόσεξε μην παραμελήσεις το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, θα βρεις τον έρωτα μέσα από την κοινωνικότητα και τις παρέες σου.

Τip: Βάζεις στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ο Δίας, από τις 11 του μήνα, αργά και σταδιακά, θα ευνοήσει την καριέρα σου. Να περιμένεις μια προαγωγή ή μια αναγνώριση σε βάθος χρόνου. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις εργασία, οι επαφές που κάνεις είναι σημαντικές. Υπερασπίζεσαι τις ιδέες σου και διαπραγματεύεσαι, ανανεώνεσαι. Με τον Άρη, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Με τον Ουρανό, δέχεσαι θετικά τις αλλαγές. Ο Ποσειδώνας σε βγάζει έξω από τα συνηθισμένα. Η Αφροδίτη σε κάνει λίγο σκληρή απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να δραματοποιείς λίγο τις καταστάσεις ή να βάζεις όρια. Ο Κρόνος σού ζητά να αλλάξεις βαθιά, να σκεφτείς τον εαυτό σου. Αν είσαι μόνη, περνάς καλά με τους φίλους σου. Κάνε ένα νοικοκύρεμα στη ζωή σου και απαλλάξου από τοξικές σχέσεις.

Τip: Εξελίσσεσαι, αλλάζεις.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Το εξάγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα την 1η του μήνα ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στον επαγγελματικό χώρο. Το εξάγωνο Άρη/Ουρανού στις 4 μπορεί να φέρει μια απρόσμενη προαγωγή. Με τον Δία, από τις 11, μπορείς να κάνεις ταξίδια, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ανοίγματα. Με τον Άρη, ως τις 24, είσαι επινοητική και κάνεις σωστές κινήσεις. Με την Αφροδίτη, από 3 έως 28, χαλαρώνεις και ζεις έντονες ερωτικές στιγμές. Υπάρχει αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις σου. Προσοχή, με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 23, σε παρεξηγήσεις με ανώτερα πρόσωπα, ή συναδέλφους, ή συνεργάτες. Ο Ποσειδώνας σε βοηθά να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο. Ο Κρόνος, στο απέναντι ζώδιο, σε σπρώχνει να ξαναδείς σχέσεις και συνεργασίες. Πάρε τον χρόνο σου να σκεφτείς ήρεμα πριν καταλήξεις σε σοβαρές αποφάσεις.

Tip: Μαζεύεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Τα εξάγωνα Αφροδίτης/Πλούτωνα και Άρη/Ουρανού στις αρχές του μήνα σε κάνουν εφευρετική και παραγωγική. Προσοχή σε συγκρούσεις με τον Άρη στα μέσα του μήνα. Η σύνοδός του με τον Ποσειδώνα, στις 18, δημιουργεί σύγχυση και σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Μπορεί κάποιες αλλαγές να σε δυσκολέψουν. Προς το τέλος του μήνα μπορεί να οδηγηθείς σε έναν χωρισμό ή σε διαζύγιο. Στα οικονομικά, όμως, η κατάσταση είναι αισιόδοξη. Προετοιμάζεσαι για μια ανανέωση και ένα λαμπερό καλοκαίρι. Βλέπεις διαφορετικά την προσωπική σου ζωή. Τα ιδανικά σου αλλάζουν, οι ανάγκες σου επίσης. Είναι καιρός να βγεις από το καβούκι σου. Η τρυφερότητα κυριαρχεί. Αν είσαι μόνη, θα έχεις ευκαιρίες γνωριμιών, μη βάζεις εμπόδια από μόνη σου αναζητώντας την ασφάλεια.

Tip: Προσοχή στην υγεία.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, από τις 3 του μήνα, θα βρεις κατανόηση από το ταίρι σου. Μπορείς να ενισχύσεις και να σταθεροποιήσεις ό,τι θες. Ο διάλογος είναι ευχάριστος. Με τη σεληνιακή έκλειψη, στις 16, θα προβληματιστείς για τα οικονομικά σου και θα χρειαστεί να περιορίσεις τα έξοδά σου. Με Άρη/Ποσειδώνα, στη δουλειά θα νιώσεις μια εξάντληση και θα πρέπει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 10, αλλά και με Άρη/Δία προς το τέλος του μήνα στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να έχεις καθυστερήσεις στα σχέδιά σου ή δυσκολίες στη σχέση με το ταίρι σου. Κάνε τον λογαριασμό. Δες τι σου ταιριάζει και τι πρέπει να αλλάξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, χαλαρώνεις και περνάς καλά με παρέες, νέες γνωριμίες δε λείπουν. Πάρε τον χρόνο σου να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου.

Τip: Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Με το εξάγωνο Άρη/Ουρανού, στις 4 του μήνα, διεκδικείς την ανεξαρτησία στην προσωπική σου ζωή. Ο Δίας, από τις 11, ενισχύει το κλίμα στον εργασιακό τομέα και βοηθά την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση. Θέλεις να πας μπροστά στη δουλειά σου. Με την Αφροδίτη, από τις 3, υπάρχει ένα αίσθημα ζήλιας, ιδιοκτησίας του άλλου και αυτά μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 στο ζώδιό σου μεγαλώνει τις ευαισθησίες σου και ρίχνει τις αντιστάσεις σου. Η σύνοδος Άρη/Ποσειδώνα στις 18 επιβραβεύει τις προσπάθειές σου, αναζητάς την τελειότητα. Τα συναισθήματα είναι δυνατά και ειλικρινή. Οι σχέσεις σου ενισχύονται και σταθεροποιούνται. Θέλεις να αισθανθείς πως το ταίρι σου σε έχει ανάγκη. Ο Ουρανός, στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να φέρει εντάσεις, αν αντιμετωπίζεις προβλήματα.

Tip: Είσαι δημιουργική και επινοητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Η Αφροδίτη, από τις 3 του μήνα, ανεβάζει την ερωτική σου διάθεση, ζεις μαγικές στιγμές και βάζεις αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου. Αν είσαι μόνη, ψάχνεις κάποιον που να σκέφτεται το ίδιο μ’ εσένα. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 10, και τον Δία, από τις 11, η δημιουργικότητα και η μαχητικότητά σου οξύνονται. Όμως, επικρατούν ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, κάποια σχέδιά σου μπορεί να αναβληθούν. Μπορεί να θέλεις να κάνεις αλλαγές. Με τον Άρη, από τις 25, θα νιώσεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου και τις επιλογές σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Εκφράζεις ξεκάθαρα τις ιδέες σου. Με τη σεληνιακή έκλειψη στις 16, μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Ο Ποσειδώνας μπορεί να μπλέξει τις σκέψεις σου. Βάλε προτεραιότητες, δεν μπορείς να τα ελέγχεις όλα. Αυτός ο μήνας δε δίνει καλά αποτελέσματα.

Tip: Προσοχή στα ατυχήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Με την Αφροδίτη, από τις 3 του μήνα, θα υπάρχουν εξελίξεις στην οικογενειακή σου ζωή από δω και πέρα. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 10, θα έχεις καθυστερήσεις και εμπόδια στον εργασιακό τομέα, ενώ και οι γνωριμίες που έχεις κάνει δε θα εξελιχθούν. Με τον Δία, από τις 11, μπορεί να υπάρχει εκνευρισμός στο σπίτι, είτε γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιηθούν είτε λόγω μιας μετακόμισης. Μπορεί να χρειαστείς τις συμβουλές ενός δικηγόρου. Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 κάνει ανεξέλεγκτες τις διαθέσεις. Έχεις επικεντρωθεί στους στόχους σου, είσαι μαχητική και θέλεις να πραγματοποιήσεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου. Θέλεις να εξερευνήσεις νέες πίστες πριν προχωρήσεις. Ο Άρης σε βοηθά να είσαι πιο ανοιχτή και ο Ουρανός φέρνει αλλαγές. Κοίτα γύρω σου και άσε την καρδιά σου να μιλήσει. Το ένστικτό σου σε οδηγεί στη σωστή γνωριμία.

Tip: Θέλεις να ανανεωθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Με την Αφροδίτη, από τις 3 του μήνα, ο αισθησιασμός κυριαρχεί στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, ψάχνεις τον έρωτα, ίσως και μέσα στον φιλικό σου κύκλο. Ο Δίας, από τις 11, σε κάνει παρορμητική και ανυπόμονη. Μια ενέργεια σε σπρώχνει στη δράση, σε κινητοποιεί. Φαίνεται πως τίποτα δε σε σταματά, τίποτα δε σε φρενάρει, βρίσκεσαι σε όλα τα μέτωπα. Ο δυναμισμός σου είναι μεγάλος. Σκέφτεσαι και προσαρμόζεσαι γρήγορα. Απόφυγε μια απότομη συμπεριφορά σε αγαπημένα πρόσωπα. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 10, φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία και παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο Ήλιου/Κρόνου αλλά και η σεληνιακή έκλειψη στις 16 μειώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Μπορεί να νιώθεις μια αστάθεια, μια αβεβαιότητα και θα χρειαστεί να κάνεις τις επιλογές σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις οικογενειακές εντάσεις.

Tip: Είσαι μαχητική.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Ο Δίας στο ζώδιό σου φέρνει ευκαιρίες. Με τον Δία στον Κριό, από τις 11 του μήνα, αυξάνονται το εισόδημα αλλά και τα έξοδά σου. Με την Αφροδίτη, από τις 3, μπορεί να πάρεις πίσω χρήματα που σου χρωστούν. Η σύνοδος Ήλιου/Ουρανού φέρνει πρωτότυπες προτάσεις. Προσαρμόζεσαι γρήγορα σε καταστάσεις, κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Ο Άρης, ως τις 24 στο ζώδιό σου, σε κάνει ευαίσθητη και ερωτική. Μπορεί βέβαια να μη βρίσκεις τις λέξεις για να εκφράσεις τον έρωτά σου. Αν είσαι μόνη, θα πρέπει να ανοίξεις περισσότερο την καρδιά σου ή μπορεί να μην είσαι διαθέσιμη. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 10, απόφυγε να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Μπορεί να κάνεις ένα σημαντικό ραντεβού. Είσαι εκνευρισμένη γιατί νιώθεις πως πας ενάντια στο ρεύμα. Μην ξεκινάς νέα πράγματα που δεν πρόκειται να τελειώσεις.

Tip: Βγες από τα συνηθισμένα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i