Πώς θα οργανωσεις έξυπνα τη βαλίτσα των διακοπών

Τα packing tips που θα κάνουν την οργάνωση της βαλίτσας μία πολύ διασκεδαστική διαδικασία.

βαλίτσα iStock

Είναι το pause στην καθημερινότητα που ανυπομονούμε να κάνουμε όλο τον χρόνο. Είναι συνώνυμο της χαλάρωσης και της διασκέδασης, είναι οι ημέρες που μας αποφορτίζουν. Ο λόγος για τις καλοκαιρινές διακοπές, οι οποίες πλέον είναι μία ανάσα μακριά μας. Αφού έχεις επιλέξει τον φετινό προορισμό, έχεις εμπλουτίσει τη γκαρνταρόμπα σου με όλα τα must have κομμάτια, χρειάζεται να φέρεις εις πέρας ένα σημαντικό tank. Να οργανώσεις σωστά και έξυπνα τη βαλίτσα σου. Πώς θα τα καταφέρεις; 

Δημιούργησε συγκεκριμένα σύνολα 

Ο πιο έξυπνος και εύκολος τρόπος για να τοποθετήσεις στις αποσκευές σου τα απαραίτητα για τις διακοπές είναι να δημιουργήσεις ολοκληρωμένα σύνολα. Μην ξεκινήσεις δηλαδή να βάζεις στη βαλίτσα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αλόγιστα, καθώς μπορεί όταν φτάσεις να συνειδητοποιήσεις πως δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Αφιέρωσε λίγο χρόνο ώστε να φτιάξεις διάφορα σετ για την εκάστοτε περίσταση. 

Σκέψου την τοποθεσία και το πρόγραμμά σου 

Βασική προϋπόθεση για να συμβεί με επιτυχία το παραπάνω είναι να έχεις στο νου σου τον προορισμό και το πρόγραμμα που ονειρεύεσαι να κάνεις. Για παράδειγμα, εάν σκοπεύεις να περάσεις το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών στην παραλία, η προσοχή σου θα πρέπει να στραφεί στα μαγιό και τα beachwear κομμάτια. Πιο συγκεκριμένα, εάν πρόκειται να ασχοληθείς με θαλάσσια αθλήματα, η επιλογή των μαγιό είναι συγκεκριμένη. Αντίστοιχα, εάν έχεις διάθεση για summer parties, η επιλογή των ρούχων σου θα πρέπει να συμβαδίζει με το εν λόγω dress code. 

Δες περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i