Αφροδίτη στον Καρκίνο από 18 Ιουλίου ως 11 Αυγούστου. Ποια ζώδια ευνοούνται ερωτικά και οικονομικά;

Μήπως ανήκεις σε ζώδιο του Νερού ή της Γης;

Αφροδίτη στον Καρκίνο unsplash

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ισορροπίας, της ενότητας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό το διάστημα έχουμε ανάγκη τη θαλπωρή μέσα στις σχέσεις μας και θέλουμε να νιώθουμε οικονομικά ασφαλείς. Αναζητάμε την κατανόηση και την τρυφερότητα και είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Θέλουμε τα άτομα που μας πλαισιώνουν να είναι σταθερά, να μας εμπνέουν οικειότητα. Δημιουργούμε στο σπίτι μας μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια με την Αφροδίτη στον Καρκίνο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα θέλεις να νιώθεις ασφάλεια και θαλπωρή. Βρίσκεσαι περισσότερο με την οικογένειά σου, συναντάς οικεία πρόσωπα και ίσως φιλοξενείς συγγενικά πρόσωπα σπίτι σου. Το σπίτι σου είναι το καταφύγιό σου, ηρεμείς εκεί και αναζητάς την αρμονία και την ισορροπία. Μπορεί να αποφασίσεις μια αγοραπωλησία ακινήτου ή μπορεί να ασχοληθείς με τον χώρο του σπιτιού σου για να τον βελτιώσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διάστημα επικοινωνείς πιο αρμονικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είσαι ειλικρινής και μοιράζεσαι τις απόψεις σου. Κάνεις νέες γνωριμίες ενώ μπορεί να αποφασίσεις και ένα κοντινό ταξίδι. Οι συζητήσεις σου χαρακτηρίζονται από κατανόηση και υποχωρητικότητα. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες βελτιώνονται.

Δες τη συνέχεια στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i