Baby Brezza: Κατέκτησε το βραβείο καλύτερου παρασκευαστή γάλακτος

Στα ελληνικά "Mother & Baby Awards" 2022.

γαλα

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τα Mother & Baby Awards 2022, για 3η χρονιά επιβράβευσαν και ανέδειξαν την ποιότητα και την καινοτομία, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και υπηρεσιών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Mother & Baby Care Industry.

Συνολικά, διακρίθηκαν 34 εταιρείες και φυσικά πρόσωπα από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, αλλά επίσης και τη φροντίδα της νέας μητέρας.

Ο παρασκευαστής γάλακτος Formula Pro® Advanced κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Milk Maker στα "Mother & Baby Awards" 2022.
Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη, είναι ασφαλές και περιέχει αντισώματα για το ανοσοποιητικό σύστημα. Σχεδόν 2 στα 3 βρέφη όμως, δεν θηλάζουν αποκλειστικά για τους συνιστώμενους 6 μήνες και χρειάζονται συμπλήρωμα γάλακτος. Γι’ αυτό το λόγο, στη Baby Brezza, αναπτύξαμε τον παρασκευαστή βρεφικού γάλακτος Formula Pro® Advanced, ο οποίος βοηθάει τους γονείς να εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο.

Φτιάχνει ένα ζεστό γάλα σε σκόνη στιγμιαία μέσα στο μπιμπερό! Η παντεταρισμένη τεχνολογία του, λειτουργεί σχεδόν με όλες τις μάρκες γαλάκτων σε σκόνη και όλους τους τύπους μπιμπερό. Αναμιγνύει αυτόματα τη σκόνη με το νερό και πετυχαίνει τέλεια ενσωμάτωση, αυτόματα γίνεται και η μέτρηση της δοσολογίας. Το πλήρως εξατομικευμένο σύστημα ανάμειξης περιλαμβάνει 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας αλλά και τη δυνατότητα επιλογής ποσότητας σε ml νερού. Αυτή η προετοιμασία γάλακτος σε μπιμπερό είναι περισσότερο υγιεινή από ότι η χειροκίνητη, καθώς το γάλα σε σκόνη διανέμεται από αεροστεγές δοχείο σκόνης.

Αυτός ο καινοτόμος παρασκευαστής, ήρθε για να λύσει τα χέρια των γονιών και να τους εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ: A.N.G. SALES IKE Αρ. ΓΕΜΗ: 123342601000
• Ηφαίστου 1 & Κυκλάδων 153 54, Γλυκά Νερά Αττικής
Τηλ.: 210 66 18 770 • Fax: 210 66 17 242

www.angsales.comwww.babybrezza.gr

facebook.com/BabyBrezzaGR

instagram.com/babybrezza_gr/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i