Chestnut brown: Αυτό προβλέπεται ότι θα είναι το πιο δημοφιλές χρώμα μαλλιών το 2023

Το χρώμα μαλλιών που κολακεύει ιδιαίτερα τις μελαχρινές και καστανές έχει μονοπωλήσει ήδη τα trends.

Izabella Goulart Splash News / Ideal Image

Όπως όλα δείχνουν, το καφέ είναι το χρώμα που μονοπωλεί την προσοχή μας φέτος όχι μόνο στο ντύσιμο αλλά και στο μακιγιάζ, στο μανικιούρ, στα μαλλιά, παντού. Κλασικό και ταυτόχρονα πολύ σύγχρονο, κομψό και σούπερ κολακευτικό για όλους τους τόνους επιδερμίδας, φαντάζει ιδανικό για όλες τις γυναίκες ενώ δεν απογοητεύει ποτέ καμία. Οι διάφορες, δεκάδες αποχρώσεις του δε, το κάνουν εξαιρετικά ενδιαφέρον και καθόλου βαρετό.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το chestnust brown είναι το χρώμα βαφής που κάνει θραύση πλέον παγκοσμίως, με χιλιάδες γυναίκες, ακόμα και ορκισμένες ξανθές, να θέλουν να γίνουν... καστανές.

Για ποιο ακριβώς χρώμα μιλάμε;

Πρόκειται για μια ζεστή μπρονζέ ή ουδέτερη καστανή απόχρωση, γι' αυτό και είναι περισσότερο δημοφιλής ανάμεσα στις μελαχρινές και καστανές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιλεγεί από ξανθές ή κοκκινομάλλες, απλά θα πρέπει να γίνει η ανάλογη μετάβαση σε πιο σκούρα βάση, η οποία και θα βοηθήσει να επιτευχθεί απόλυτα το εφέ του chestnut brown.

Δες επίσης: Aψεγάδιαστη επιδερμίδα στις γιορτές με αυτά τα 5 βήματα

Πιο αναλυτικά, η τεχνική βαφής που χρησιμοποιείται είναι το balayage, αφού η σκούρα καστανή βάση "ανοίγει", φωτίζεται με τη βοήθεια ελεύθερων ανταυγειών / highlights που γίνονται με το χέρι. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί και με τα κλασικά highlights με στόχο το να "ξανοίξουν" τα καστανά μαλλιά.

Το θετικό με τη συγκεκριμένη βαφή είναι ότι υπάρχουν πολλές παραλλαγές του, αφού το chestnut brown ποικίλει στους τόνους και στο βάθος που χαρίζει, πράγμα που το κάνει πιο εύκολο στο να ταιριάξει στην οποιαδήποτε κοπέλα. Στην ουσία, μπορείς να επιλέξεις ποιον τόνο θες να υιοθετήσεις, ανάλογα με το χρώμα των ματιών και της επιδερμίδας σου. Έτσι, θα είσαι σίγουρη ότι έχεις δημιουργήσει την απόλυτη βαφή για σένα. 

Δες επίσης: Μανικιούρ χειμώνας '22-'23: Οι κορυφαίες τάσεις στα νύχια

Παρ' όλα αυτά, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για το ιδανικό χρώμα μαλλιών για καστανές και μελαχρινές, ενώ αν η επιδερμίδα σου είναι σταρένια ή έχει θερμούς υποτόνους, να είσαι σίγουρη ότι θα λάμψεις με τη συγκεκριμένη βαφή.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i