Winter Ready:Τα μυστικά μόδας για να αντιμετωπίσετε με κομψότητα το κρύο

Το dress code είναι "κομψή στο κρύο" και αυτές οι συμβουλές μόδας θα σας βοηθήσουν να το φέρετε εις πέρας.

fashion istock

Ο υδράργυρος  έχει πέσει αρκετά και το dress code, στο οποίο καλούμαστε να ανταποκριθούμε είναι "κομψή στο κρύο". Διανύοντας λοιπόν την πιο κρύα εποχή του χρόνου, ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τα πιο cozy σύνολα για την εκάστοτε περίσταση χωρίς να κάνουμε την παραμικρή έκπτωση στο προσωπικό μας στιλ. Ευτυχώς, τα παρακάτω μυστικά μόδας πρόκειται να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας. 

Το απαραίτητο layering

Όσον αφορά στο χειμερινό ντύσιμο, το trick που αγαπούν και επιλέγουν συχνά οι fashionistas είναι το layering, δηλαδή η δημιουργία διαφορετικών στρώσεων από ρούχα. Πώς μπορείτε να το πετύχετε; Το πουκάμισο είναι ένα από τα key items που θα σας βοηθήσουν να κάνετε εύκολα layering χωρίς κάποιο στιλιστικό ατόπημα. Χρειάζεται απλά να επιλέξετε ένα πουκάμισο και να το φορέσετε μέσα από το φόρεμα, το πουλόβερ, τη μπλούζα ή ακόμα και τη φούτερ σας. 

Εκτός από το πουκάμισο όμως, μπορείτε να συνδυάσετε επίσης διαφορετικές μπλούζες. Ένα ζιβάγκο μέσα από μπλούζα ή μπλούζες σε διαφορετικά μήκη, θα σας κρατήσουν ζεστές στη χαμηλή θερμοκρασία και θα κάνουν τα σύνολα σας πιο ιδιαίτερα.

Πώς θα φορέσετε φορέματα όταν έχει κρύο

Τα φορέματα είναι το one piece που αγαπούν διαχρονικά όλες οι γυναίκες, ωστόσο αποφεύγουν να φορούν στη διάρκεια του χειμώνα. Ο λόγος φυσικά είναι το κρύο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιαστεί μία στιλιστική συμβουλή που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών γυναικών. Πρόκειται για των συνδυασμό δύο διαφορετικών καλσόν. Μπορείτε λοιπόν να φορέσετε ένα ζεστό είτε μάλλινο είτε ισοθερμικό καλσόν στο χρώμα του δέρματος και από επάνω ένα λεπτό μαύρο καλσόν. Το πρώτο θα δώσει το εφέ του δέρματος και το δεύτερο θα κάνει το look σας κομψό και ακριβώς όπως το έχετε ονειρευτεί. 

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i