5 διαχρονικές τσάντες που πρέπει να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου

Επένδυσε σε αυτά τα 5 είδη που θα κρατήσεις για χρόνια στη γκαρνταρόμπα σου.

bag istock

Όσο κι αν κάθε σεζόν οι οίκοι μόδας κάνουν τις προτάσεις τους για το τι θα φοράμε τους επόμενους μήνες, ποιες τσάντες θα κρατάμε και ποια αξεσουάρ θα πλαισιώνουν τις εμφανίσεις μας, παρουσιάζοντας νέα trends και ιδέες που μπορούμε να ενσωματώσουμε στο στιλ μας, αυτό δεν σημαίνει πως οι εν λόγω τάσεις θα εξακολουθούν να είναι hot και τα επόμενα χρόνια.

Αυτό από μόνο του σου γεννά την επιθυμία να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου ορισμένα items, τα οποία θα φοράς για καιρό, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις της μόδας, καθώς μην ξεχνάμε πως η διαχρονικότητα πάντα θα κερδίζει την επικαιρότητα. Αν λοιπόν θα βάζαμε σε εφαρμογή το project με τα διαχρονικά items θα ξεκινούσαμε από τις τσάντες.

Όσο κι αν τα ρούχα αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία σε μία εμφάνιση, μην ξεχνάμε πως το να τα συνδυάσουμε με μία λάθος τσάντα, θα καταλήξουμε στο να ναυαγήσει το αποτέλεσμα. Στην ουσία, οι τσάντες έχουν τη δύναμη να ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το look σου, αναβαθμίζοντάς το και δίνοντας το ύφος που επιθυμούμε.

Και ενώ όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε κάθε είδος τσάντας ώστε να είμαστε ενημερωμένες σε ό,τι αφορά τα trends, το καλύτερο είναι να επενδύσουμε στην ποιότητα, επιλέγοντας να προσθέσουμε λίγα χρήματα παραπάνω σε 5 διαχρονικές τσάντες που θα φοράμε για χρόνια.

Επένδυσε σε αυτές τις 5 διαχρονικές τσάντες

Διάβασε περισσότερα στο elle.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i