Τα chic blazers που θα φορέσεις την άνοιξη

Τα σακάκια που θα ολοκληρώσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

blazer istock

Το πιο κομψό πανωφόρι της άνοιξης είναι χωρίς αμφιβολία το blazer. Τα σακάκια αντανακλούν τον γυναικείο δυναμισμό και το πλούσιο σε αυτοπεποίθηση στιλ και φοριούνται σε κάθε εποχή. Όμως, ειδικά την άνοιξη (και το φθινόπωρο) τα σακάκια αναλαμβάνουν ρόλο πρωταγωνιστή, αφού συνοδεύουν σχεδόν αποκλειστικά όλες τις εμφανίσεις, από το πρωί ως το βράδυ. 

Τα κομψά looks που μπορείς να κάνεις μ' ένα tweed τζάκετ

Κάθε σεζόν, όπως και αυτή της Άνοιξης - Καλοκαίρι 2024, τα σακάκια επιστρέφουν με νέα σχέδια που ανταποκρίνονται στις τρέχουσες τάσεις, ενώ την ίδια στιγμή από τις συλλογές δεν απουσιάζουν σχεδόν ποτέ οι κλασικές γραμμές και τα χρώματα.

Φέτος, η μόδα δίνει προβάδισμα στα σακάκια με ρίγες, που αναδείχτηκαν ως μία από τις δημοφιλείς τάσεις του street style των fashion weeks, ενώ τα tweed blazers διατηρούν το status τους ως η απόλυτα chic επιλογή, με το μήκος της γραμμής του να κατεβαίνει αρκετά (σε σχέση με τη δημοφιλή cropped). Μπεζ, καφέ, λευκό και χακί είναι κάποια από τα χρώματα που ξεχωρίζουν στις προτάσεις σε σακάκια της φετινής άνοιξης, ενώ το μαύρο και το γκρι παραμένουν ως κλασικές επιλογές. 

Φόρεσε τα σακάκια με τζιν παντελόνια, παντελόνες, αλλά  και φούστες και δημιούργησε τις πιο δυναμικές εμφανίσεις της άνοιξης. 

Διάβασε περισσότερα στο harpersbazzar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i