Αυτά είναι τα πιο άνετα τακούνια που μπορείς να φορέσεις χωρίς "συνέπειες"

Τα παπούτσια με τακούνι που θα σου χαρίσουν άνεση και στιλ.

heels istock

Ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν να φορούν τακούνια, δεδομένου ότι νιώθεις πως με αυτό τον τρόπο αναδεικνύεται καλύτερα το outfit σου και ότι είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Την ίδια τακτική ακολουθείς και σε βραδινές σου εξόδους, προσπαθώντας να κάνεις το κάτι παραπάνω στα looks σου, ώστε να διαφοροποιηθούν από τις casual εμφανίσεις σου. Ωστόσο, ο μεγάλος ελέφαντας στο δωμάτιο είναι πως φορώντας τα τακούνια σου για αρκετές ώρες, το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξεις με πρησμένα και κουρασμένα άκρα.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα πόδια μας δεν είναι "προγραμματισμένα” να περπατούν σε τακούνια, κάτι που μπορούν να πιστοποιήσουν οι ειδικοί. Όμως, αν λάβουμε υπόψη μας πως το να είσαι stylish είναι σημαντική προϋπόθεση για εσένα, τότε ίσως τα τακούνια να είναι "αναγκαιότητα”. Υπάρχει άραγε τρόπος να συνδυάσουμε το στιλ με την άνεση; Η απάντηση φυσικά είναι θετική.

Μην ξεχνάμε πως τα τελευταία χρόνια οι οίκοι μόδας έχουν καταφέρει να ενσωματώσουν την πρακτικότητα και την άνεση στα items που παρουσιάζουν κάθε σεζόν, με αποτέλεσμα τα trends να είναι πιο "φιλικά προς τον χρήστη”. Αν λοιπόν δεν θες να αποχωριστείς τα τακούνια σου, αυτές οι 4 εναλλακτικές θα σου δώσουν τη δυνατότητα να μείνεις πιστή στον εαυτό σου.

1. Kitten heels

Τις τελευταίες σεζόν τα kitten heels, δηλαδή τα παπούτσια με τα κοντά τακούνια, έγιναν ανάρπαστα, βρίσκοντας τη θέση τους στις συλλογές των μεγάλων οίκων. Αναμφίβολα, είναι μία κομψή επιλογή για τις βραδινές – και όχι μόνο- εμφανίσεις σου, που θα σου χαρίσουν άπλετα fashion points, χωρίς να σε δυσκολεύουν όσες ώρες κι αν τα φορέσεις.

Δες περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i