Welcome back! 6 κινήσεις για να αρχίσει δυναμικά η νέα σεζόν

Οι διακοπές τελείωσαν και μια νέα σεζόν γεμάτη προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες ξεκινάει. Κάνε το καλύτερο ξεκίνημα με τα ips που σου προτείνουμε.

νέα σεζόν iStock

Δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα για να αρχίσεις τη νέα σεζόν γεμάτη ενέργεια και καλή διάθεση. Κάνε αυτά που σου προτείνουμε και υποδέξου με χαρά την καινούρια ρουτίνα σου μετά τις διακοπές. 

Declutter

Ανανέωση, δηλαδή, και ξεσκαρτάρισμα! Γύρισες από τις διακοπές και είσαι ακόμη σε διάθεση less is more; Εφάρμοσέ τη σε όλα όσα σε βαραίνουν στην καθημερινότητά σου, είτε είναι συνεργασίες που σε καταπιέζουν, είτε φίλοι που μάλλον αποδείχτηκαν τοξικοί, είτε και αντικείμενα που έχεις βαρεθεί να βλέπεις γύρω σου. Ειδικά αυτά τα τελευταία σε κάποιους άλλους ανθρώπους μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμα.

Εξέλιξη

"Πέτρα που κυλά δε χορταριάζει" λένε και το ίδιο ισχύει για το μυαλό μας. Κάνε πράξη τη διά βίου μάθηση και αποφάσισε να μάθεις κάτι καινούριο ή να βελτιωθείς σε κάτι που ήδη γνωρίζεις. Μπορεί να είναι σεμινάρια στα social media, μια ξένη γλώσσα, πλέξιμο ή τεχνικές για αναπαλαίωση επίπλων!

Νους υγιής

Γύρισες από τις διακοπές και έχουν μαζευτεί βουνό οι υποχρεώσεις και τα "πρέπει" για τη νέα σεζόν. Κάνε ένα βήμα πίσω και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να περάσεις σταδιακά από την καλοκαιρινή χαλάρωση στη φθινοπωρινή υπερδραστηριότητα. Όσο φορτωμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σου κράτησε μερικές όμορφες συνήθειες από το καλοκαίρι, βγες για ένα δροσιστικό κοκτέιλ με τις φίλες σου ένα βραδάκι καθημερινής, πήγαινε θερινό κινηματογράφο, οργάνωσε μια μικρή απόδραση ένα Σαββατοκύριακο. Βάλε σε προτεραιότητα τις υποχρεώσεις σου και ασχολήσου με αυτές χωρίς να επιτρέψεις στο άγχος και στην πίεση να κυριαρχήσουν στο μυαλό σου.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i