Αγαπάς τα no waste προϊόντα; Αυτό είναι το νέο οικολογικά πρωτότυπο κατάστημα

Ένα e-shop με διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Anemelia Anemelia

Κάθε αλλαγή στον τρόπο ζωής μας προς μια οικολογική κατεύθυνση ακόμα και η πιο μικρή, ακόμα και κάποια που μπορεί να θεωρούμε ασήμαντη, έχει τεράστια σημασία για τον πλανήτη, που μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Αν ακολουθείς και εσύ αυτόν τον τρόπο σκέψης, το παρακάτω κατάστημα θα σε ενθουσιάσει!

Το Αnemelia Ecoshop είναι το νέο μοναδικά οικολογικά πρωτότυπο κατάστημα που αξίζει να επισκεφθείς στην ηλεκτρονική του διεύθυνση anemeliaecoshop.gr. Κάνε το shopping, ecoshopping εύκολα, γρήγορα και οικολογικά!

Anemelia
Anemelia

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να ανακαλύπτουμε διαρκώς οικολογικές λύσεις και προϊόντα που θα αντικαταστήσουν στην καθημερινότητα μας, όλα τα επιβλαβή χημικά, που επιβαρύνουν την υγεία μας και τον πλανήτη.

Στο κατάστημα θα βρεις πιστοποιημένα και δερματολογικά ελεγμένα φυσικά και βιολογικά προϊόντα περιποίησης, ομορφιάς και καθημερινής φροντίδας, γυναικεία, ανδρικά καθώς και για παιδιά και βρέφη.

Ποικιλία προϊόντων με φυσικά συστατικά βιολογικής καλλιέργειας, vegan, προϊόντα για τα οποία δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα (cruelty free), καθώς και fair trade προϊόντα. Για εμάς τα συστατικά μετράνε, έτσι επιλέγουμε λεπτομερώς προϊόντα, χωρίς επιβλαβή για την υγεία συστατικά, από τα καλύτερα brands του κόσμου καθώς και από ελληνικές εταιρείες που με μεγάλη μας χαρά χρησιμοποιούν τους φυσικούς θησαυρούς της ελληνικής γης πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον!

Δες κάποιες από τις κατηγορίες:

ΝΟ WASTE

Πρόκειται για απολύτως φυσικά προϊόντα με μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον! 100% φυσικά, δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς δοκιμές σε ζώα. Στο Anemelia Ecoshop θα βρεις No waste boxes, με ποικιλία προϊόντων με μηδενικό αποτύπωμα στο περιβάλλον, no waste στέρεα σαμπουάν.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΔΑ - ECO FASHION

Οικολογικά ρούχα από την κατασκευή τους μέχρι και την παράδοσή τους!

Η οικολογική μόδα έχει μπει στη ζωή μας δυναμικά. Γιατί να μην υιοθετήσουμε τέτοιες αλλαγές που δεν έχουν παρά να προσφέρουν στο περιβάλλον και στην υγεία μας; Στο Anemelia Ecoshop θα βρεις οικολογικά ρούχα σε κλασικές και μοντέρνες γραμμές, από eco friendly υφάσματα. Το οργανικό βαμβάκι, το μπαμπού και η κάνναβη είναι κάποια από αυτά, τα οποία προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες χωρίς χημικά και ζιζανιοκτόνα, με ελεγχόμενους βιώσιμους ρυθμούς ανάπτυξης. Χρωματισμένα με οικολογικές βαφές (non toxic), φιλικές στο δέρμα. Έχεις δοκιμάσει ρούχα από μπαμπού; Έχει απαλή αίσθηση στο δέρμα, ύφασμα που αναπνέει, απόλυτα φιλικό στο δέρμα και στο περιβάλλον! Αξίζει να δοκιμάσεις κολάν από μπαμπού και οργανικό βαμβάκι, δεν προκαλούν ερεθισμούς αφήνουν το δέρμα να αναπνέει φυσικά και έχουν τέλεια εφαρμογή.

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα στο anemeliaecoshop.gr και στο φυσικό κατάστημα στην Ηλιούπολη Αττικής (Αγίας Λαύρας 1 & Λεωφ. Ειρήνης).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i