Καλεσμένη σε γάμο: Οι καλύτερες προτάσεις για το μακιγιάζ σου

Όλο το inspo που χρειάζεσαι για το μακιγιάζ για γάμο.

Καλεσμένη σε γάμο Ιstock

Τώρα που η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, πολλοί είναι οι γάμοι που θα αρχίσουν να τελούνται δειλά δειλά, έστω και με τους γνωστούς περιορισμούς και τα μέτρα.

Είτε είσαι καλεσμένη σε γάμο, είτε είσαι εσύ η κουμπάρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα θες να λάμπεις, χωρίς ωστόσο να επισκιάσεις τη νύφη κάνοντας υπερβολές με το makeup. Κι ενώ μάλλον έχεις ήδη βρει το κατάλληλο φόρεμα, παπούτσια και αξεσουάρ, μένει να σκεφτείς σε τι κατεύθυνση θα κινηθείς με το μακιγιάζ σου.

Πρέπει να είναι έντονο ή πιο απαλό; Τι αποχρώσεις να επιλέξεις και ποια σημεία πρέπει να τονίσεις περισσότερο;

Αν διερωτάσαι συχνά τα παραπάνω, διαβάζεις το σωστό άρθρο. Η γνώμη μας είναι ότι, δεδομένου του ότι και ο καιρός είναι ανοιξιάτικος, καλό θα ήταν να προτιμήσεις ελαφριές υφές και soft χρώματα, που αρμόζουν καλύτερα στην εποχή. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιο έντονο χρώμα στα χείλη (όπως κόκκινο, φούξια ή κοραλί για παράδειγμα), αρκεί βέβαια να κρατήσεις τις ισορροπίες στο υπόλοιπο μακιγιάζ, που δεν πρέπει να καταλήξει υπερβολικό - αφήνοντας δηλαδή ουδέτερα τα μάτια, περνώντας μόνο μάσκαρα. Κατά τ᾽άλλα, all time classics επιλογές είναι το nude μακιγιάζ ή οι monochromatic τόνοι σε παλ χρώματα (ροδακινί, σομόν, ροζ). Αναφορικά με το τι πρέπει να τονίσεις, προτείνουμε να εστιάσεις στα δυνατά σου σημεία, όποια κι αν είναι αυτά.

Δες στο missbloom.gr τις προτάσεις και πάρε έμπνευση για το μοναδικό μακιγιάζ σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i