A journey of a self care: Μία κολεξιόν προσωπικής φροντίδας από τη Massimo Dutti

Μία γνήσια περιποίηση για την αναζωογόνηση και την προστασία της επιδερμίδας.

Massimo Dutti Massimo Dutti

Η Massimo Dutti παρουσιάζει το Body Care Collection, μία σειρά προϊόντων προσωπικής φροντίδας που προσθέτει μία πρόταση κάθε φορά πιο κοντά στις αξίες του brand.

Massimo Dutti
Massimo Dutti

Από τη μία πλευρά, η κολεξιόν αποτελείται από τέσσερα αρώματα που δημιουργήθηκαν με μία αποκλειστική επιλογή φυσικών συστατικών, σε μορφή eau de parfum και διαθέσιμα σε δύο μεγέθη (50ml και 100ml).

Οι τέσσερις συνθέσεις βάζουν στην άκρη τις ετικέτες και εστιάζουν σε ένα unisex προϊόν. Κάθε άρωμα συνδέεται με ένα χρώμα της ουδέτερης γκάμας, εύκολο αναγνωρίσιμο και που βοηθάει την τοποθέτησή του σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Από την άλλη πλευρά, η σειρά προσωπικής φροντίδας σχεδιάστηκε για αυτούς που μοιράζονται την αγάπη για τα βιολογικά προϊόντα περιποίησης, την φυσική ομορφιά και την ευεξία.

Massimo Dutti
Massimo Dutti

Έτσι, συναντάμε ένα τζελ χεριών, μία κρέμα χεριών και μία σώματος, με μία σύνθεση συστατικών που έχουν επιλεχθεί με φροντίδα για να ολοκληρώσουν ένα μενού στο οποίο είναι παρούσα η λεπτομέρεια. Όλα μαζί αποτελούν μία γνήσια περιποίηση για την αναζωογόνηση και την προστασία της επιδερμίδας.

Άλλο σημαντικό στοιχείο στο Body Care είναι η συσκευασία. Δημιουργήθηκε με μέγιστη επιμέλεια και η ταυτότητα που αντικατοπτρίζει το DNA του brand, για να ικανοποιήσει αυτούς που δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα και την αποκλειστικότητα του προϊόντος.

Το Body Care Collection πωλείται σε μία επιλογή καταστημάτων του brand και στο massimodutti.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i