Πέντε προϊόντα που ξεχωρίσαμε από την πρώτη συλλογή μακιγιάζ της Zara

Η Ζara λανσάρει σήμερα τη σειρά Zara Beauty και κάνει την είσοδό της, δυναμικά, στο χώρο της ομορφιάς.

Zara Beauty

Λίγα χρόνια μετά την κυκλοφορία της σειράς αρωμάτων, η Zara κάνει δυναμικά την είσοδό της στο χώρο της ομορφιάς με τη νέα σειρά Zara Beauty, που δημιούργησε σε συνεργασία με τη γνωστή βρετανίδα make-up artist Diane Kendal. To εμβληματικό brand του ισπανικού ομίλου Inditex παρουσιάζει από σήμερα ένα ακόμα νέο κομμάτι του και το μόνο βέβαιο είναι πως θα καταφέρει να κυριαρχήσει (και) στον τομέα του beauty!

Courtesy of Zara Beauty
Courtesy of Zara Beauty

Ο βασικός στόχος του brand είναι να διαθέσει ποικίλα προϊόντα μακιγιάζ σε προσιτές τιμές, που να ταιριάζουν σε όλους. "Η Zara Beauty προσφέρει κάτι καινοτόμο: οικολογικά προϊόντα με μοναδικές φόρμουλες, υψηλής ποιότητας συστατικά και μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων που προσφέρει πλήρη ελευθερία επιλογής… Η συλλογή εκφράζει αυτό που εγώ θεωρώ ό,τι πιο σημαντικό στο επάγγελμά μας: ότι η ομορφιά δεν είναι μία αλλά υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές της", λέει η Diane Kendal. 

Courtesy of Zara Beauty
Courtesy of Zara Beauty

Με motto "There is no beauty, only beauties", η Zara λανσάρει την πρώτη της beauty συλλογή σήμερα 12 Μαΐου, με τη φιλοδοξία να διαθέσει προϊόντα ομορφιάς που κολακεύουν όλους τους makeup addicts ανεξάρτητα από την απόχρωση της επιδερμίδας τους, το φύλο, την ηλικία και το προσωπικό στιλ. Το πρώτο λανσάρισμα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία vegan προϊόντων για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη και τα νύχια σε πάνω από 130 αποχρώσεις. 

zara

Ακολουθούν 5 από τα προϊόντα που το shape.gr ξεχώρισε και θα έχει σίγουρα στο ραντάρ του:

zara

Metal Foil

Χάρισε μια δόση λάμψης στο μακιγιάζ σου, "περνώντας" αυτήν την ιριδίζουσα πούδρα στα μάτια, τα μάγουλα ή τα χείλη.

ζαρα

Stiletto

Αυτό το demi-matte κραγιόν στην εξαιρετικά κομψή μίνιμαλ συσκευασία υπόσχεται υψηλή απόδοση χρώματος και παράλληλα άνεση στα χείλη.

ζαρα

 

Large Shader Brush

Το ιδανικό πινέλο για εφαρμογή πούδρας ή υγρών και κρεμωδων προϊόντων στο πρόσωπο. 

ζαρα

Cheek Color στην απόχρωση 3

Με αυτό το τρίο bronzer, blush και highlighter μπορείτε να πετύχετε το ιδανικό πρωινό ή ακόμα και βραδινό μακιγιάζ, ενώ μεγάλο του plus είναι η reffilable συσκευασία.

ζαρα

Nail Polish

Με φόρμουλα από φυσικά συστατικά, κάθε βερνίκι από τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων υπόσχεται αψεγάδιαστη εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i