6 δημοφιλείς θεραπείες για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Ετοιμάσου να υποδεχτείς το καλοκαίρι με αυτές τις 6 δημοφιλείς και αποτελεσματικές θεραπείες.

θερα;πείες istock

Η άνοιξη πλέον έχει φτάσει. Η ζέστη αρχίζει να κάνει σιγά-σιγά την εμφάνισή της. Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και ο ήλιος λάμπει πιο έντονα, ο κόσμος αρχίζει να προετοιμάζεται για το καλοκαίρι που πλησιάζει. Με την προετοιμασία για τις επικείμενες εξορμήσεις στην παραλία, προκύπτει και η ανάγκη για περιποίηση και ανανέωση του προσώπου και του σώματος. Και πώς αυτή η ανάγκη μπορεί να καλυφθεί; To Kallisti Medical προτείνει 6 δημοφιλείς θεραπείες:

  1. Αποτρίχωση με Laser
  2. Μεσοθεραπεία Προσώπου
  3. Μεσοθεραπεία Σώματος
  4. Αυτόλογη Μεσοθεραπεία
  5. HIFU
  6. Αφαίρεση Tattoo

#1 Αποτρίχωση με Laser

Η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη αποτελεί την κορυφαία μέθοδο αποτρίχωσης για γυναίκες και άνδρες σε όλες τις περιοχές του σώματος και του προσώπου. Το μήκος κύματος της ακτίνας laser (755nm) διαλύει τον τριχικό θύλακα, εμποδίζοντας αποτελεσματικά την επανέκφυση τριχών, χωρίς να προκαλεί βλάβες στο δέρμα.

#2 Μεσοθεραπεία Προσώπου 

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι η διαδερμική έγχυση δραστικών συστατικών στο κατώτερο χόριο, παρέχοντας ανανέωση και αναζωογόνηση που δεν επιτυγχάνεται με την επιφανειακή εφαρμογή προϊόντων περιποίησης. Το μεσοθεραπευτικό cocktail περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια, βιταμίνες και αμινοξέα, και εφαρμόζεται με τη χρήση ειδικών πολύ μικρών βελόνων.

#3 Μεσοθεραπεία Σώματος 

Η μεσοθεραπεία σώματος αποτελεί μία αποτελεσματική ενέσιμη θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, της κατακράτησης και του επίμονου τοπικού πάχους. Επιπλέον, συσφίγγει το δέρμα, εμφανίζοντας ορατά βελτιωμένα αποτελέσματα μετά από λίγες συνεδρίες, ενώ σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες, όπως το HIFU, δίνει ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

#4 Αυτόλογη Μεσοθεραπεία 

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες είναι μία επαναστατική και δημοφιλής μη επεμβατική θεραπεία. Χρησιμοποιεί κύτταρα και συστατικά από τον ίδιο μας τον οργανισμό, για ανάπλαση του δέρματος και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σε γυναίκες και άντρες.

#5 HIFU

Το HIFU είναι μία προηγμένη μη επεμβατική μέθοδος αναδιαμόρφωσης προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ, αντικαθιστώντας το χειρουργικό lifting. Προσφέρει ξεκούραστη και νεανική όψη, επιτυγχάνοντας φυσικά αποτελέσματα, λόγω της εστιασμένης διείσδυσης υπερήχων σε βάθος έως και 4,5mm.

#6 Αφαίρεση Tattoo

Το Kallisti Medical προσφέρει το EVO Q PLUS STAR by QUANTA LASER SYSTEMS, ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό laser για την αφαίρεση tattoo. Μέσα από λίγες συνεδρίες, εξαλείφει όλα τα χρώματα, ανώδυνα και με ασφάλεια, χωρίς να αφήνει σκιάσεις ή ουλές στο δέρμα.

Ευχαριστούμε το kallisti-medical.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i