Πώς θα διαλέξεις τη σωστή απόχρωση του κόκκινου κραγιόν;

Το εύκολο τεστ που μπορείς να κάνεις για να καταλάβεις τι σου ταιριάζει.

απόχρωση του κόκκινου κραγιόν unsplash

Μια στρώση κόκκινου κραγιόν στα χείλη αρκεί να σου εξασφαλίσει σαγηνευτική εμφάνιση, αλλά και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου.  Ωστόσο, η επιλογή της λάθος κόκκινης απόχρωσης μπορεί εύκολα να έχει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα και να δείχνει το πρόσωπο θαμπό και κουρασμένο.

Για τη σωστή επιλογή του κόκκινου κραγιόν πρέπει να λάβεις υπόψη σου όχι μόνο τον τόνο της επιδερμίδας σου –ανοιχτόχρωμη, σταρένια ή πολύ σκούρα–, αλλά και τον υποτόνο της. Αυτός ορίζει αν η επιδερμίδα είναι θερμή ή ψυχρή και μπορείς εύκολα να τον ανακαλύψεις.

Το βασικό τεστ είναι αυτό των κοσμημάτων και, βάσει αυτού, αν το δέρμα σου δείχνει καλύτερο με ασημένια κοσμήματα, τότε ο υποτόνος σου είναι ψυχρός, ενώ, αν δείχνει καλύτερο με χρυσά, είναι θερμός.

  • Αν η επιδερμίδα σου είναι πολύ ανοιχτή και ψυχρή, επίλεξε ένα κόκκινο κραγιόν, με βάση το μπλε, όπως το βυσσινί. Αν είναι ανοιχτόχρωμη και θερμή, δοκίμασε τα πιο πορτοκαλοκόκκινα κραγιόν.
  • Στις σταρένιες και ψυχρές επιδερμίδες ταιριάζουν τα πιο βαθιά κόκκινα του κρασιού, ενώ στις σταρένιες και θερμές οι ζεστές μπορντό και κεραμιδί αποχρώσεις.
  • Οι πολύ σκουρόχρωμες επιδερμίδες αναδεικνύονται από τα φωτεινά πορτοκαλί.

6 μυστικά για να βάλεις σωστά το κόκκινο κραγιόν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i