Τα 5 looks από τη νέα fall συλλογή της Pink Woman που ξεχωρίσαμε και θέλουμε να αντιγράψουμε

Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας μέσα από τα must haves της Pink Woman.

Pink Pink Woman

Η αλλαγή στη θερμοκρασία σε συνδυασμό με την κακοκαιρία έχει φέρει πιο γρήγορα από όσο περιμέναμε την αλλαγή στη γκαρνταρόμπα μας. Αυτό στην πράξη σημαίνει, πως ήρθε η ώρα να μαζέψουμε και επίσημα κάθε καλοκαιρινό κομμάτι, που δεν μπορεί να αξιοποιηθεί με κάποιο τρόπο τους επόμενους μήνες, και να βγάλουμε από το πίσω μέρος της ντουλάπας τα πιο ζεστά ρούχα. Μέσα από την οργάνωση τους, ξεδιαλέγουμε όσα fashion items θα φορέσουμε τη φετινή σεζόν, όσα έκαναν τον κύκλο ζωής τους και όσα θα περάσουν σε άλλα χέρια. Βασικός στόχος της οργάνωσης της είναι να δημιουργήσουμε μία capsule γκαρνταρόμπα με βασικά και εκκεντρικά κομμάτια, που θα μας βοηθήσουν να εξελίξουμε το προσωπικό μας στιλ και να αναβαθμίσουμε τις επόμενες εμφανίσεις μας. Βέβαια, μέσα από όλα αυτά εντοπίζουμε και τις ελλείψεις της συλλογής μας αλλά και τις ανάγκες ανανέωσης της. Κάπως έτσι ξεχυθήκαμε στην αγορά, τόσο στα καταστήματα όσο και στα online e-shops, για να βρούμε τις κατάλληλες προσθήκες και τις βρήκαμε στη Pink Woman.

Τα φθινοπωρινά looks που θα θες να αντιγράψεις

Το ελληνικό fashion brand, που έχει ως κέντρο του τη θηλυκότητα και τις ανάγκες της σύγχρονης γύναικας, κυκλοφόρησε τη νέα καμπάνια για τη φθινοπωρινή συλλογή του. Με background το αστικό τοπίο, η Pink Woman μας προτείνει preppy looks με σέξι πινελιές. Εμείς ξεχωρίσαμε παρακάτω τα 5 looks, που όχι απλά θέλουμε να κάνουμε δικά μας αλλά θα φορέσουμε άμεσα μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Άλλωστε, με την καθημερινότητα να γυρνάει σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς το πρόγραμμα μας είναι γεμάτο εξόδους και συναντήσεις.

Ας τα δούμε αναλυτικότερα.

1st Look

Το πρώτο σύνολο αποτελείται από ένα μακρυμάνικο loose πλεκτό τοπ με κλειστή στρογγυλή λαιμόκοψη (θα το βρεις εδώ), το οποίο είναι συνδυασμένο με μία μίντι φούστα σε όψη δερματίνης με σκίσιμο στο μπροστινό μέρος και στενή γραμμή (θα τη βρεις εδώ). Μία ιδανική πρόταση τόσο για το γραφείο όσο και για την έξοδο μετά.

pink
Pink Woman

Courtesy of Pink Woman

2nd Look

Το δεύτερο sexy-edgy look αποτελείται από μία μπλούζα ζιβάγκο με μακρύ μανίκι (θα τη βρεις εδώ), μία ψηλόμεση μίντι φούστα με leopard print και άνοιγμα και ένα ριχτό σακάκι- πουκάμισο με όψης δερματίνης (Θα το βρεις εδώ). Η εν λόγω φούστα έχει λάστιχο στη μέση και λεπτομέρεια με σούρα στο μπροστινό μέρος, όπως επίσης και κανονική εφαρμογή (θα τη βρεις εδώ).

Pink

Courtesy of Pink Woman

3rd Look

Το τρίτο σύνολο, που είναι η επιτομή του preppy look, αποτελείται από μία μίνι ψηλόμεση καρό φούστα με πιέτες, κλείσιμο στο πλάι με κουμπί και στενή εφαρμογή (θα τη βρεις εδώ), ένα λευκό oversized πουκάμισο από ποπλίνα με γιακά και ασύμμετρο τελείωμα (θα το βρεις εδώ) και πλεκτό γιλέκο (θα το βρεις εδώ).

pink

Courtesy of Pink Woman

4th Look

Το look, που είναι μία κομψή και άνετη πρόταση για το καθημερινό ντύσιμο, έχει μία comfy οversized μακρυμάνικη πλεκτή ζακέτα με τσέπες στο μπροστινό μέρος και κλείσιμο με κουμπιά (θα τη βρεις εδώ), ένα ψηλόμεσο wide leg ντένιμ (θα το βρεις εδώ) και ένα μαύρο crop top (θα το βρεις εδώ).

pink

Courtesy of Pink Woman

5th Look

Τέλος, το σύνολο που ταιριάζει στο office style, το college look αλλά και την έξοδο αποτελείται από ένα μακρυμάνικο oversized ριγέ πουκάμισο από ποπλίνα με γιακά και ασύμμετρο τελείωμα (θα το βρεις εδώ), ένα μακρυμάνικο oversized πλεκτό τοπ με κλειστή στρογγυλή λαιμόκοψη (θα το βρεις εδώ) και ένα ψηλόμεσο wide leg ντένιμ παντελόνι με σε σκισίματα στο μπροστινό μέρος (θα το βρεις εδώ).

pink

Courtesy of Pink Woman

Ανακάλυψε όλη την Pink Woman συλλογή και στο www.pinkwoman-fashion.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i