Ένας πανεύκολος τρόπος για να βάλεις eye liner like an expert

Μια τεχνική που είναι τέλεια ακόμα και για τις beginners στο μακιγιάζ.

eye liner iStock

Είναι γνωστό ότι το eye liner αποτελεί έναν από τους πιο εύκολους τρόπους για να αποκτήσεις στη στιγμή ένα σαγηνευτικό βλέμμα αλλά και να τονίσεις εν γένει τα μάτια σου.

Δες επίσης: Τα monochromatic makeup looks θα γίνουν η νέα μας εμμονή

Σε cat-eye στιλ για ένα γατήσιο βλέμμα ή με graphic lines για ένα πιο μοντέρνο και cool αποτέλεσμα, κάθε είδος liner είναι εναρμονισμένο με τις τάσεις της ομορφιάς που επικρατούν τόσο στο streetstyle όσο και στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων.

Παρ΄όλα αυτά, δεν είναι όλες γεννημένες για να τραβούν άψογες γραμμές στα μάτια τους. Πολλές κοπέλες δυσκολεύονται ενώ άλλες απλά δεν έχουν τον χρόνο να κάνουν το απαραίτητο practice - γιατί η αλήθεια είναι ότι πρέπει να περάσεις πολλή ώρα στον καθρέφτη σου και να κάνεις πολλά λάθη για να μάθεις να το κάνεις σωστά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να στερηθούν το κολακευτικό αποτέλεσμα που χαρίζει το eye liner στα μάτια.

Γι' αυτό και η ευρηματική Gen Z βρήκε έναν εύκολο τρόπο να υιοθετήσει το eye liner στο μακιγιάζ της: το reverse liner. Πρόκειται για το "ανάποδο" liner που χαρίζει ένα super dramatic look και κάνει τα μάτια και το βλέμμα να ξεχωρίζουν, ακόμα κι αν είναι τελείως άβαφα. Στα plus είναι πανεύκολο να το κάνεις ακόμα κι αν δεν είσαι pro.

Πώς μπορείς να το κάνεις;

Είναι απλό. Αντί να σχεδιάσεις την κλασική γραμμή κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων, τραβάς μια γραμμή (πιο λεπτή ή πιο παχιά, ανάλογα με τις προτιμήσεις) κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σου.

Δες και το παρακάτω mini tutorial που βρήκαμε στο Tik Tok για να δεις ακριβώς πώς γίνεται (αλλά και πόσο εύκολο είναι).

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i