Younger me… σε μία μόνο επίσκεψη, σε λιγότερο από δύο ώρες

Εξατομικευμένα πρωτόκολλα, μέγιστα αποτελέσματα σε 4 βήματα.

Same Day Beauty Boost

Το Same Day Beauty Boost είναι η νέα πρόταση της SYMMETRIA, που βοηθά την επιδερμίδα να επανακτήσει τη νεότητα και τη φρεσκάδα της, με μία σειρά από ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες αναζωογόνησης και αντιγήρανσης προσώπου, σε μία ημέρα, σε μία μόνο συνεδρία, σε μόλις 110 λεπτά.

Same Day Beauty Boost

Στην εποχή του Covid όλα δείχνουν και είναι διαφορετικά. Ακόμη και οι επισκέψεις στον γιατρό, ιδιαίτερα όταν απαιτούνται συχνές επαναλήψεις, προβληματίζουν. Οι απλές επεμβατικές διαδικασίες γίνονται πλέον πιο δύσκολα. Το νέο πρωτόκολλο Same Day Beauty Boost σχεδιάστηκε από τη SYMMETRIA, το διεθνούς εμβέλειας ιατρικό κέντρο, που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και ομορφιάς από το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής, με σκοπό να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες των καταναλωτών και στις συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, όπως επιτάσσουν οι αυξημένες υγειονομικές ανάγκες της εποχής.

Η έμπνευση

Same Day Beauty Boost

Στη βάση του σχεδιασμού του Same Day Beauty Boost βρίσκεται ο κανόνας των τριτημορίων, η καινοτόμα προσέγγιση της γήρανσης της επιδερμίδας που υιοθετεί τις αρχές της αισθητικής χειρουργικής και αποτέλεσε την κεντρική ιδέα για τη δημιουργία της σειράς καλλυντικών προϊόντων Dr. Age. Σύμφωνα με τον παραπάνω κανόνα, το πρόσωπο χωρίζεται οριζόντια σε τρία τριτημόρια, καθένα από τα οποία περιέχει πολλαπλές ανατομικές δομές, όπως τις φλέβες, τους μύες, το λίπος και το δέρμα, επομένως οι πλαστικοί χειρουργοί χρησιμοποιούν εξειδικευμένες θεραπευτικές προσεγγίσεις, που ανταποκρίνονται αποκλειστικά στα προβλήματα και τις ανάγκες κάθε περιοχής.

Εξατομικευμένα πρωτόκολλα, μέγιστα αποτελέσματα σε 4 βήματα

1001917

Βήμα 1ο: Η αρχική συμβουλευτική συνεδρία μπορεί να γίνει online, μέσω τρισδιάστατης προσομοίωσης για άμεση εικόνα του αποτελέσματος, ιδανική λύση για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο ή βρίσκονται σε περιοχές εκτός Αθηνών, είτε με επίσκεψη στη SYMMETRIA.

symetria

Βήμα 2ο: Ο γιατρός σχεδιάζει ένα tailor made πρωτόκολλο ειδικά για τις ανάγκες κάθε τριτημορίου του προσώπου. Ενδεικτικά:

ωσ

 

Για το άνω τριτημόριο, από τη γραμμή των μαλλιών έως το άνω βλέφαρο: 

  • Botox για τις ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο και στο μεσόφρυο. 
  • Μεσοθεραπεία και botox για άμεση ενυδάτωση, σύσφιξη, φωτεινότητα, υγιή, φρέσκια και ξεκούραστη όψη.

δω

Για το μέσο τριτημόριο, από το κάτω βλέφαρο έως το άνω χείλος:

  • Fillers με υαλουρονικό οξύ κατά των έντονων ρυτίδων.
  • Thread Lift PDO για τις πρώτες ενδείξεις φωτογήρανσης, την ήπια χαλάρωση και τις επιφανειακές λεπτές ρυτίδες.
  • SkinPen, μη ενέσιμη μεσοθεραπεία για φυσική κολλαγένεση και ανάπλαση.
  • Prophilo Hydro Boost, πρωτόκολλο που συνδυάζει υαλουρονικό οξύ υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους, ενάντια στη χαλάρωση και τα σημάδια γήρανσης. 

ρ

Για το κάτω τριτημόριο, από το πάνω χείλος έως τη γραμμή του σαγονιού: 

  • Silhouette Thread Lift, μία επαναστατική μη επεμβατική τεχνική ανόρθωσης του δέρματος του προσώπου και διόρθωσης του περιγράμματος, με χρήση ειδικών απορροφήσιμων νημάτων.
  • Mesotherapy Skinbooster, ιδανική για βαθιά ενυδάτωση και την εκ βάθους αναδόμηση της επιδερμίδας.
  • Laser Skin Tightening, με τη χρήση υπέρυθρης ενέργειας και ραδιοσυχνοτήτων, για σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων.
  • High Intensity Focused Ultrasound, μία εναλλακτική επιλογή στο χειρουργικό lifting, που αναδιαμορφώνει το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. 

symetria

Βήμα 3ο: Κλείνουμε το ραντεβού εύκολα και γρήγορα από το κινητό ή online.

1001917

Βήμα 4ο: Μία μόνο συνεδρία στο εξαιρετικό περιβάλλον της SYMMETRIA και πάντα σύμφωνα με τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας και κανονισμούς υγιεινής που ισχύουν λόγω κορωνοϊού και διασφαλίζονται με την εφαρμογή των Sanitized Protocols.


symetria

Η SYMMETRIA γιορτάζει 17 επιτυχημένα χρόνια και σας κάνει δώρο ένα voucher αξίας €170 για κάθε αγορά €400, το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε πραγματοποιώντας τις θεραπείες της επιλογής σας. Η προσφορά ισχύει ως τις 6 Δεκεμβρίου και η εξαργύρωση μπορεί να γίνει από τις 10 Ιανουαρίου ως τις 30 Ιουνίου 2022.
Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 2106745555 / https://www.symmetria.gr/contact/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i