Μία επιδερμίδα. Ένας πλανήτης. Μία φροντίδα

H Nivea φροντίζει όχι μόνο την επιδερμίδα μας, αλλά και τον πλανήτη και γι' αυτό θέτει μερικούς πολύ σημαντικούς στόχους για τα επόμενα χρόνια.

nivea iStock

To να φροντίζουμε τον εαυτό μας, τους δίπλα μας, τον τόπο μας, τον πλανήτη ολόκληρο είναι προτεραιότητα σε κάθε όραμα για ένα μέλλον βιώσιμο και ελπιδοφόρο. Το συνειδητοποιούμε μέρα μέρα όλο και περισσότερο. Νοιαζόμαστε και δεν είμαστε οι μόνοι. Είναι μεγάλη χαρά όταν αντιλαμβανόμαστε ότι σε αυτό συντονίζονται εμβληματικά brands όπως η Nivea η οποία τοποθετεί στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της την έννοια "care”. Φροντίδα, νοιάξιμο, αγνό και ειλικρινές ενδιαφέρον. Ας το πούμε όπως θέλουμε. Care. Μια ιδιαίτερα σημαντική λέξη. Πολύτιμη αξία για εμάς.

Με μότο της το "Μία επιδερμίδα. Ένας πλανήτης. Μία φροντίδα", η Nivea λοιπόν δρα ενεργά για να αλλάξει το μέλλον. Εδώ και 100 χρόνια ο στόχος του cult favourite brand είναι -τι άλλο;- να μας κάνει να νιώθουμε την επιδερμίδα μας όμορφη και υγιή. Ωστόσο με το πέρασμα των χρόνων είναι σαφές ότι η υγιής επιδερμίδα μπορεί να αναπτυχθεί μόνο σε ένα υγιές περιβάλλον. Διαμορφώνοντας λοιπόν τα προϊόντα της, έτσι ώστε να μειώσει το αποτύπωμα CO2, και αλλάζοντας τον εταιρικό τρόπο λειτουργίας της, η Nivea μας βοηθά να φροντίσουμε όχι μόνο την επιδερμίδα μας, αλλά και τον πλανήτη.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i