Όλα δείχνουν ότι το "expensive brunette" θα είναι το it χρώμα μαλλιών της φετινής άνοιξης

Και είναι τέλειο αν είσαι μελαχρινή ή καστανή.

hair iStock

Αν είσαι μελαχρινή ή καστανή, τα νέα είναι καλά για σένα: Η πιο cool απόχρωση της άνοιξης είναι το "expensive brunette", και ταιριάζει άψογα σε σκουρόχρωμα μαλλιά. Ήδη, οι πιο γνωστές fashionistas και beauty addicts την έχουν υιοθετήσει, κάνοντάς μας να χαζεύουμε τις φωτογραφίες τους κάθε φορά όταν τις βλέπουμε στο feed μας.

Δες εδώ: 4 hot makeup trends που αξίζει να δοκιμάσεις το ᾽22 (και είναι εντελώς διαφορετικά από ό,τι είχαμε συνηθίσει)

Πιο αναλυτικά, πρόκειται περισσότερο για την εμφάνιση, την υγεία, τη λάμψη των μαλλιών και όχι τόσο την ίδια τη βαφή. Το χρώμα (και η λάμψη) που αποκτούν τα μαλλιά είναι τόσο "πλούσιο", που αναβαθμίζει στην στιγμή την εμφάνιση κάθε κοπέλας που το επιλέγει. Επιπλέον, αποκτά άμεσα ένα πιο expensive-looking αλλά και πιο κομψό vibe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio)

Βέβαια, αφορά κυρίως σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά, από chocolate brown μέχρι dark honey και rich black. Όμως, το ζητούμενο κυρίως είναι ένα glossy φινίρισμα, μια λεία και μεταξένια υφή που παραπέμπει λίγο σε μια άλλη τάση που έκανε την εμφάνισή της πριν λίγους μήνες, το liquid hair trend.

Kαθώς δεν είναι μια διαδικασία που μπορείς να κάνεις μόνη σου σπίτι με μια βαφή μαλλιών, κρίνεται σκόπιμο να επισκεφτείς τον αγαπημένο σου κομμωτή. Το πρώτο βήμα εμπεριέχει φυσικά τη βαφή, την οποία θα επιλέξετε από κοινού, αφού εκείνος λάβει υπόψη τα χαρακτηριστικά αλλά και τον τόνο του δέρματός σου, το χρώμα των ματιών σου και το όλο στιλ σου. Στη συνέχεια, αφού περαστεί το σωστό για σένα χρώμα, σειρά έχει η τεχνική που θα προσδώσει στα μαλλιά σου εκείνη την ακατανίκητη, επιθυμητή λάμψη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i