Το πιο εύκολο trick για ζουμερό χρώμα και λάμψη στα χείλη

Μόνο με ένα προϊόν μακιγιάζ.

lips iStock

Τα σαρκώδη, ζουμερά χείλη είναι ζητούμενο όλων των γυναικών. Και δεν έχει να κάνει μόνο με το σχήμα τους αλλά και με το πώς τα βάφεις και πώς τα περιποιείσαι.

Έτσι, πριν καταφύγεις στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού, μάθε ένα πολύ γρήγορο makeup tip (ή trick, όπως θες πες το), που θα σου χαρίσει ανεπανάληπτα χείλη.

Δες κι εδώ: 4 hot makeup trends που αξίζει να δοκιμάσεις το ᾽22 (και είναι εντελώς διαφορετικά από ό,τι είχαμε συνηθίσει)

Πώς θα το πετύχεις:

Αρχικά, κάνε το περίγραμμα με το μολύβι στο χρώμα της επιλογής σου, προσέχοντας να περιγράψεις σωστά τα χείλη. Αν δεν κάνεις σωστά το περίγραμμα ή αν, ακόμα χειρότερα, δεν το κάνεις καθόλου, κινδυνεύεις να "ρίξεις" το σχήμα τους, με την έννοια τού ότι δεν θα αναδειχθεί το πραγματικό τους μέγεθος. Αν θες, βάψε με αυτό και τα υπόλοιπα χείλη - αυτή η κίνηση θα δώσει εντονότερο χρώμα ενώ θα χαρίσει σταθερότητα στο κραγιόν που θα επακολουθήσει.

Στη συνέχεια, πέρασε το κραγιόν σου από πάνω - ιδανικά, σε παρόμοιο ή λίγο πιο σκούρο τόνο από αυτόν του μολυβιού. Και η κίνηση ματ που θα απογειώσει το αποτέλεσμα και θα δώσει το επιθυμητό εφέ στα χείλη είναι να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ των χειλιών σου με ένα διάφανο gloss, που θα περάσεις είτε πάνω από το χρώμα είτε μόνο στο κέντρο των χειλιών σου.

Δες επίσης: Όλα δείχνουν ότι το "expensive brunette" θα είναι το it χρώμα μαλλιών της φετινής άνοιξης

Αυτό όχι μόνο θα διατηρήσει αναλλοίωτο το χρώμα τους αλλά και θα δώσει την ψευδαίσθηση μεγαλύτερων χειλιών. Στα συν το γεγονός ότι θα αρκεί να ανανεώνεις το gloss και όχι το κραγιόν κάθε φορά που θα νιώθεις ότι θες ανανέωση χρώματος.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i