Πώς να αποκτήσεις υπέροχα κυματιστά μαλλιά στον ύπνο σου

Ενώ κοιμάσαι η τύχη σου δουλεύει με αυτό το πολύ απλό και εύκολο hair hack.

κυματιστά μαλλιά iStock

Έχουν βγει άπειρα βίντεο κατά καιρούς που δείχνουν διάφορους τρόπους να αποκτήσεις μπούκλες ή χαλαρούς κυματισμούς: με κάθε λογής προϊόντα αλλά και εργαλεία styling, χωρίς θερμότητα, με curling bands, rollers, ακόμα και κάλτσες ή κορδέλες! Όλοι οι παραπάνω τρόποι είναι πολύ αποτελεσματικοί, όμως μόλις ανακαλύψαμε τον πιο εύκολο από όλους, που δεν περιλαμβάνει ούτε ένα εργαλείο styling ή αξεσουάρ, και φυσικά, ούτε θερμότητα.

Δες κι εδώ: 5 girly χτενίσματα για να δείχνεις πιο stylish από ποτέ με το σκουφάκι σου

Για την ακρίβεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να λουστείς και... να κοιμηθείς. Αυτό που βασικά εννοούμε είναι ότι, μπορείς να αποκτήσεις τέλεια waves ακόμα και στον ύπνο σου, με μόνο όπλο σου μερικά τσιμπιδάκια. Αν θες να μάθεις πώς, συνέχισε να διαβάζεις.

Μπορεί να κυκλοφόρησε πρόσφατα στο TikTok αλλά στην ουσία πρόκειται για ένα παλιό κόλπο, που όμως εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα. Μετά το λούσιμο (όπου έχεις εφαρμόσει κανονικά conditioner και μάσκα μαλλιών), άσε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά (για να αποφύγεις ταλαιπωρία της τρίχας με το σεσουάρ). Αν πάλι θες να τα στεγνώσεις με το πιστολάκι, φρόντισε να εφαρμόσεις μια θερμοπροστατευτική κρέμα και στέγνωσέ τα μέχρι το σημείο που θα είναι ακόμα λίγο νωπά. Στη συνέχεια, άρχισε να παίρνεις λεπτές τουφίτσες, και στριφογύρισέ τις μία μία μέχρι να κάνεις μικρά "σαλιγκαράκια" στην κορυφή του κεφαλιού, στερεώνοντάς τα με τσιμπιδάκια. Κοιμήσου με αυτά όλο το βράδυ, λύσε τα το πρωί και θα διαπιστώσεις ότι θα έχεις αποκτήσει φυσικούς κυματισμούς, που όμως φαίνονται σαν να είναι αποτέλεσμα κομμωτηρίου.

Δες επίσης: 5 λάθη που πιθανόν κάνεις στη ρουτίνα καθαρισμού σου

Αν τώρα δεν έχεις χρόνο να κάνεις την παραπάνω διαδικασία σε όλα τα μαλλιά σου (είτε επειδή έχεις πολλά μαλλιά, είτε επειδή δεν έχεις χρόνο), μπορείς να αρκεστείς σε δύο πλεξούδες ή δύο rope ponys δεξιά και αριστερά του κεφαλιού σου και να πέσεις για ύπνο με αυτές. Το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο! Απλά φρόντισε να αφήσεις το χτένισμα στο κεφάλι σου για όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες μπορείς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i