Silky Feeling: Καινοτομία και τεχνική για τη γιόγκα και το pilates

Η Oysho παρουσιάζει την τελευταία της δέσμευση στην καινοτομία και την τεχνική ποιότητα.

Oysho

Η Oysho παρουσιάζει την τελευταία της δέσμευση στην καινοτομία και την τεχνική ποιότητα, το Silky Feeling, μια συλλογή που παρέχει επιπλέον τεχνικές γνώσεις για κλάδους όπως η γιόγκα ή το pilates.

Χάρη στο ύφασμα με όψη από μετάξι, κατασκευασμένο από πολύ λεπτές ίνες, το Silky Feeling αποκτά την ιδανική ελαστικότητα προς όλες τις κατευθύνσεις και εφαρμόζει στο σώμα σαν δεύτερο δέρμα για να προσφέρει απόλυτη άνεση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. 

Oysho
Oysho

Η δομή του υφάσματος είναι επίσης αναπνεύσιμη, κάτι που είναι απαραίτητο για άτομα εξασκούν ιδιαίτερες μεθόδους όπως το bikram yoga ή το pilates με μηχανήματα, και προσφέρει αντηλιακή προστασία UPF40+ για όσους επιλέγουν να προπονούνται σε εξωτερικούς χώρους.

Το Silky Feeling είναι η ιδανική συλλογή για όλες τις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν υψηλή ευελιξία και απαιτούν ρούχα με τη μέγιστη δυνατή ελαστικότητα. Έτσι, για τη νέα αυτή σεζόν, η συλλογή προσφέρει νέα βασικά μοτίβα για να απολαμβάνετε τις συνεδρίες γιόγκα και pilates με μέγιστη άνεση.

Oysho
Oysho

Αποτελούμενη από ψηλόμεσα κολάν  μέχρι τον αστράγαλο που εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα καθώς διαθέτουν ψηλή μέση, αλλά και αθλητικό σουτιέν, η Oysho επεκτείνει τη γραμμή με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι με ενσωματωμένο σουτιέν με καινοτόμα cup bonded που καλύπτει ολόκληρο το στήθος και το κρατάει στη θέση του κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. 

Η συλλογή είναι σχεδιασμένη σε νέες, ουδέτερες αποχρώσεις από τις οποίες ξεχωρίζει το ναυτικό μπλε, το γκρι, το χακί και το toffee. Διατίθεται επίσης σε μαύρο χρώμα. 

Oysho
Oysho

Επίσης, η Oysho διαθέτει το Oysho Train With Us, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με δωρεάν online μαθήματα Γιόγκα, Fitness και Running για να προπονείστε όποτε θέλετε. Το Oysho Train With Us προσφέρει ένα πολύ ολοκληρωμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα με νέες τάξεις, εκπαιδευτές και ειδικές συνεδρίες για όλα τα επίπεδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i