Soft pastel | Πώς να φορέσεις σωστά τη ροζ σκιά στα μάτια, ένα από τα πιο hot trends της άνοιξης

Τα pink monochromatic makeup looks δίνουν μια πολύ φρέσκια και νεανική αύρα στο πρόσωπό σου.

selena gomez Splash News / Ideal Image

Ροζ και άνοιξη πάνε, συνήθως, μαζί. Γι' αυτό και τα pink monochromatic looks αποτελούν διαχρονική πρόταση των μεγαλύτερων makeup artists σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή. 

Το ροζ είναι ένα πολύ γλυκό και ρομαντικό χρώμα, που όμως ταυτόχρονα έχει την ικανότητα να γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλά και να χαρίζει μια πολύ φρέσκια νότα στο πρόσωπο. Δεν είναι τυχαίο που οι πιο ταλαντούχοι makeup artists κάνουν ροζ μακιγιάζ στις κοπέλες που αισθάνονται κουρασμένες, με στόχο να τις κάνουν να δείχνουν πιο αναζωογονημένες, ενώ το ρουζ σε απαλή ροζ απόχρωση και το pink balm στα χείλη είναι η σίγουρη λύση για να τις κάνουν να φανούν πολύ νεότερες. 

Παρ' όλα αυτά, θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή του καθώς αν το παρακάνεις, υπάρχει ο κίνδυνος το αποτέλεσμα να φανεί κάπως ψεύτικο ή too much. Προτίμησε πολύ απαλές, pastel αποχρώσεις του girly αυτού χρώματος στα βλέφαρα, ό, τι χρώμα ματιών κι αν έχεις.

Διάβασε επίσης; Η λαμπερή, "διάφανη" επιδερμίδα είναι η νέα τάση που ακολουθούν όλες οι celebrities

Για να κρατήσεις τις ισορροπίες, απόφυγε το έντονο μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο. Για παράδειγμα, μην φορέσεις και ροζ κραγιόν ή πολύ έντονο ροζ ρουζ στα μήλα. Δώσε ένταση σε ένα χαρακτηριστικό κάθε φορά ενώ προτίμησε άλλους pink τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο για να μην φανεί υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Δες επίσης: 4 λόγοι που το μακιγιάζ σου "σπάει" γύρω από το στόμα

Το παράδειγμα της Selena Gomez θα σε καθοδηγήσει για ένα πολύ cute και θηλυκό makeup look που είναι ό, τι πρέπει για την άνοιξη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

Όπως και αυτό της Sophie Turner:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i