H βιωσιμότητα είναι τάση και η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη νέα αυτή συλλογή

Μια από τις κορυφαίες τάσεις των τελευταίων ετών που θα συνεχίσει να μας απασχολεί και στο μέλλον.

ελεσσε

Ξεκίνησε ως μία δυσνόητη για τους περισσότερους έννοια τα τελευταία χρόνια, όμως η κλιματική αλλαγή την ανέδειξε σε μία μεγάλη τάση που αναμφίβολα θα εξελιχθεί σε τρόπο ζωής στο μέλλον. Η βιωσιμότητα έχει βρεθεί στο προσκήνιο σε κάθε επίπεδο της ζωής μας πλέον και η μόδα δε θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τον δρόμο αυτό για ένα καλύτερο μέλλον. Η Ellesse είναι ανάμεσα στις εταιρίες που έχουν δεσμευτεί για ένα βιώσιμο μέλλον, με τη δέσμευση αυτή να είναι και μια από τις προτεραιότητές της. Κάπως έτσι, δε θα μπορούσε να μην πρωταγωνιστεί και στις νέες της συλλογές, Sustainability και Fashion.

η

Η συλλογή της Ellesse για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 22 εξελίσσεται με οικολογικά υλικά, χαρούμενες χρωματικές παλέτες, ξεχωριστά λογότυπα, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια. Χρησιμοποιεί καινοτόμα υλικά κλωστοϋφαντουργίας, σοφιστικέ γραμμές και ζωηρές αποχρώσεις σε παρόμοιους μεταξύ τους τόνους, ιδανικές για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Με έμπνευση για ακόμα μια φορά από το τένις και το tailoring, η Ellesse παρουσιάζει φρέσκα καλοκαιρινά σχέδια, τολμηρούς συνδυασμούς colour blocking και έναν εντυπωσιακό φόρο τιμής στο εμβληματικό λογότυπο του brand. Οι συλλογές "’Sustainability” και "Fashion” είναι οι δύο πρωταγωνιστές για φέτος.

φεδ

Sustainability

Η συλλογή συνδυάζει σχέδια εμπνευσμένα από τις τάσεις της μόδας, υφάσματα βαμμένα με φυσικές χρωστικές και οικολογικά υλικά. Σύγχρονες loungewear γραμμές συνδυάζονται με μια σειρά νέων χρωμάτων, προσθέτοντας μια σοφιστικέ αύρα σε αυτή τη βιώσιμη συλλογή μέσα από ασορτί σύνολα και casual κομμάτια, ιδανικά για εμφανίσεις εκτός γηπέδου.

Fashion

Η συλλογή Fashion της Ellesse παντρεύει στιλ και σιλουέτες εμπνευσμένες από τις τάσεις της μόδας με μια τολμηρή γκάμα χαρούμενων καλοκαιρινών αποχρώσεων και εντυπωσιακών λογότυπων Ellesse. Τα νέα κομμάτια αποτυπώνουν το αυθεντικό πνεύμα του brand με casual κλασικά ρούχα και σύγχρονες streetwear προτάσεις που συνδυάζονται με εμβληματικά γραφικά και μοτίβα.

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 210 3408400. 

 

Μπορείς να βρεις τα κομμάτια των δύο συλλογών στο www.bloobox.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i