Scarlett Johansson: Πώς η ακμή ενηλίκων επηρέασε την αυτοπεποίθησή της

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε την εμπειρία της, μιλώντας ταυτόχρονα για το νέο skincare brand της.

Scarlett Johansson Splash News / Ideal Image

Η Scarlett Johansson γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι να σε παρακολουθούν και να ελέγχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια στην εμφάνισή σου, δεδομένου ότι από πολύ μικρή ηλικία βρίσκεται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν λοιπόν η ίδια στη δεκατία των 20 της είχε διαγνωστεί με ακμή ενηλίκων, ήταν αναμενόμενο η εξέλιξη αυτή να επηρεάσει ιδιαίτερα την αυτοπεποίθησή της και την εικόνα που έχει για τον εαυτό της. 

Ειδικότερα, η υποψήφια με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε στις ανασφάλειες που είχε, κάτι που θυμάται μέχρι σήμερα. "Ακόμα βλέπω φωτογραφίες μου από το κόκκινο χαλί στα 20 μου και σκέφτομαι πως το θυμάμαι αυτό το σπυράκι. Ήταν απαίσιο. Θα κάλυπτα την ακμή μου ακόμα και πριν βρεθώ στην καρέκλα του μακιγιάζ, ώστε να μην νιώθω εκτεθειμένη. Πραγματικά επηρεάζει το πώς νιώθεις για τον εαυτό σου και απλώς θέλεις να το εξαφανίσεις", εξήγησε.

Και ενώ προσπάθησε οτιδήποτε κυκλοφορούσε σε θεραπεία και μάσκα, εντέλει κατάλαβε πως η επιδερμίδα της χρειαζόταν μία ρουτίνα που αποτελείται από απλά προϊόντα, όπως αυτά που περιλαμβάνονται στην skincare σειρά, Outset, που λάνσαρε πριν από λίγο καιρό μαζί με την Kate Foster.

Η ίδια δηλώνει σίγουρη για τα προϊόντα της, καθώς είναι τόσο αξιόπιστα, χάρη στο γεγονός πως βασίζονται σε μία απλή θεραπεία 3 βημάτων. "Η διαφάνεια στο τι βρίσκεται στη σειρά και τι κάνει, το κάνει να ξεχωρίζει. Το λέμε το λευκό μπλουζάκι του skincare γιατί ταιριάζει καλά με όλα τα υπόλοιπα", αποκάλυψε.

Η ηθοποιός νιώθει - όπως όλες μας- ότι όταν έχει ένα καθαρό, λαμπερό δέρμα, δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο. "Αν το δέρμα μου μοιάζει ωραίο, νιώθω πως το μόνο που χρειάζομαι είναι κραγιόν και είμαι έτοιμη να φύγω", πρόσθεσε.

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i