Η DIY συνταγή της Τζίνας Αλιμόνου για ένα σούπερ ενυδατικό face mist με προβιοτικά

Ένα πολυχρηστικό mist με προβιοτικά που αναζωογονεί πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

τζίνα αλιμόνου Instagram

Η Τζίνα Αλιμόνου, guru σε wellness & beauty θέματα, έχει τη λύση για τα περισσότερα θέματα που απασχολούν τις γυναίκες ενώ προτείνει τις καλύτερες ιδέες όχι μόνο σε προϊόντα ομορφιάς αλλά και σε DIY καλλυντικά κάθε είδους, που στοχεύουν σε πολλαπλές ανάγκες.

Ένα τέτοιο beauty προϊόν παρασκεύασε πριν λίγες μέρες με υλικά από την κουζίνα της, με στόχο την ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας του προσώπου. Όπως έκανε πριν λίγους μήνες, που έφτιαξε ένα DIY φυτικό νερό ομορφιάς που μας φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο στον καύσωνα του καλοκαιριού, έτσι και τώρα, επανήλθε με μια ανάλογη συνταγή για το αντίστοιχο face mist που θα μας συντροφεύσει τον χειμώνα.

Η ίδια παρασκεύασε ένα νερό ενυδάτωσης από προβιοτικά, κατάλληλο για χρήση τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα και στα μαλλιά. Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό mist που ψεκάζει στην επιδερμίδα και στα μαλλιά της αρκετά συχνά μέσα στην ημέρα, χαρίζοντάς τους έτσι πλήρη ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

Δες επίσης: 6 +1 ενυδατικά αφρόλουτρα με το πιο απολαυστικό άρωμα που έχεις μυρίσει ποτέ

Τα προβιοτικά είναι ένα φρέσκο προϊόν ζύμωσης, ενώ το νερό από κεφίρ (που χαρίζει όλα τα προβιοτικά στο τελικό μείγμα) έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και καταπολεμά και το οξειδωτικό στρες. Η Τζίνα Αλιμόνου αναμειγνύει 150 ml νερού κεφίρ με 1,5 γρ. πούδρας από ρίζα τζίνσενγκ, ανακατεύοντας καλά το μείγμα και φυλάσσοντάς το στο ψυγείο για 7 ημέρες το πολύ.

Δες περισσότερα για τα οφέλη των προβιοτικών αλλά και τον τρόπο παρασκευής στο παρακάτω βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i