Τα 5 πανέξυπνα makeup hacks που ακολουθούν όλες οι Γαλλίδες για να δείχνουν νεότερες

Το "less is more" είναι απαράβατος κανόνας και στο μακιγιάζ τους.

make up Splash News / Ideal Image

Είναι αλήθεια ότι το μακιγιάζ, αν ξέρει κανείς να το χρησιμοποιεί σωστά, μπορεί να κάνει να δείξεις νεότερη και φρέσκια - αλλά και το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να σε δείξει κουρασμένη και μεγαλύτερη από την ηλικία σου. Κι επειδή υποψιαζόμαστε ότι σε ενδιαφέρει το πρώτο, δηλαδή το πώς να είσαι φρέσκια και λαμπερή όλη μέρα, θα αναφερθούμε στα μικρά tricks που ακολουθούν όλες οι Γαλλίδες ανεξαιρέτως για μια νεανική, λαμπερή επιδερμίδα. Και όταν μιλάμε για φρεσκάδα και μακιγιάζ, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Γαλλίδες ξέρουν - κι εμείς πρέπει να κρατήσουμε σημειώσεις.

Τι κάνουν οι Γαλλίδες για να δείξουν πιο νέες;

#1. Αντικαθιστούν το foundation με το primer

Ή με αντηλιακό / κρέμα με χρώμα. Γενικά, αποφεύγουν να φορούν πολλές στρώσεις προϊόντων και να βαραίνουν το δέρμα τους, μιας και το υπερβολικό προϊόν τείνει να "κάθεται" σε τυχόν υπάρχουσες λεπτές γραμμές και ρυτίδες και να κάνει το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο και γερασμένο, εντείνοντας την όψη τους. "Less is more" λοιπόν και σε ό, τι αφορά τη βάση στο μακιγιάζ, με όσο το δυνατόν λιγότερα καλυπτικά προϊόντα.

#2. Φορούν συχνά eye liner

Ένα από τα πολλά θετικά του eye liner είναι ότι δίνει ένταση και σχήμα στα μάτια, περιγράφοντας το σχήμα τους και αναδεικνύοντάς τα, ενώ αν είναι μικρά, μπορεί να τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα. Μία από τις αρνητικές επιπτώσεις που φέρνει το πέρασμα του χρόνου στο πρόσωπο είναι η πτώση των βλεφάρων αλλά και η αραίωση των βλεφαρίδων. Έτσι, με το eye liner καταφέρνεις να συγκεντρώνεις όλη την ένταση στο ίδιο το μάτι, αλλά και να περιγράψεις το σχήμα τους με τον πιο κολακευτικό για σένα τρόπο. Περιττό να αναφέρουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει μια καλή μάσκαρα για να δείξουν πιο πλούσιες οι βλεφαρίδες σου, αλλά και ένα καλό σέρουμ που θα τις ενδυναμώσει. Last but not least, μένουν μόνο στο eye liner και δεν προσθέτουν έντονα χρώματα σκιών στα βλέφαρα για να μην βαρύνουν το look.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i