Μακριά μαλλιά που δείχνουν άτονα, χωρίς ζωντάνια; 5 μοντέρνα hairstyles που θα τους δώσουν στιλ στη στιγμή

Όλο το inspo που χρειαζόμασταν από τα catwalks και το streetstyle.

μακρια μαλλια Pixel Formula

Τα μακριά μαλλιά, όσο ωραία και ελκυστικά κι αν είναι, θέλουν περιποίηση για να δείξουν πραγματικά υγιή και λαμπερά. Εκτός από τη σωστή περιποίηση ωστόσο, αυτό που χρειάζονται είναι έξυπνα χτενίσματα, ειδικά προσαρμοσμένα για μακριά μαλλιά που θα τα αναδείξουν ακόμα περισσότερο, μιας και πολλές φορές υπάρχει ο κίνδυνος να δείξουν μονότονα, χωρίς ζωντάνια και νεύρο, σχεδόν βαρετά. Και καμία δεν θέλει να έχει βαρετά μαλλιά χωρίς κίνηση, σωστά;

Τα μακριά μαλλιά εξάλλου δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, και αυτό αποδεικνύεται ολοφάνερα αν ρίξεις μια ματιά στα φετινά catwalk shows των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας. Μπορείς ωστόσο να τους χαρίσεις ένα μοντέρνο twist που θα τους δώσει μια ανάσα, με μερικούς genius και πανεύκολους τρόπους.

5 χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα τα "ζωντανέψουν" σε χρόνο μηδέν

Chanel-ify your hair

Στο show του οίκου Chanel (SS '22-23) είδαμε το πιο κομψό χτένισμα για μακριά (ιδανικά ίσια) μαλλιά: τη sleek αλογοουρά με μπαρέτα. Οι μπαρέτες είναι τα all time classic αξεσουάρ που αγαπήσαμε πολύ στα 00s και φαίνεται ότι επανήλθαν στο προσκήνιο για να αντικαταστήσουν τα τσιμπιδάκια - φουρκέτες που τόσο λατρέψαμε τα τελευταία 2 χρόνια. Σκέτες και μίνιμαλ ή με χάντρες και στρας, στόχος τους είναι να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό χτένισμα, ενώ δείχνουν υπέροχες ακόμα και στην πιο επίσημη περίσταση. Στόλισε με αυτές τη χαμηλή αλογοουρά σου και κάνε τα πιο ενημερωμένα χτενίσματα στο γραφείο, στη βόλτα, στην έξοδο για ποτό.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i