Πάγος στο πρόσωπο: Το πανεύκολο κόλπο για να ξυπνάς με λαμπερό δέρμα

Το πιο καλά κρυμμένο μυστικό ομορφιάς των stars.

Πάγος στο πρόσωπο iStock

Οι κρέμες νυκτός και τα φαρμακευτικά προϊόντα ομορφιάς, μπορούν να κάνουν θαύματα στο δέρμα σου. Αλλά μερικές φορές, τα φυσικά υλικά της κουζίνας σου τα συναγωνίζονται περήφανα.

Τα παγάκια, οι χρήσεις και τα οφέλη τους είναι ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά ομορφιάς, στο οποίο ορκίζονται οι celebrities. Η Κέιτ Μος έχει αποκαλύψει ότι συνηθίζει να γεμίζει μια λεκάνη νερό και παγάκια και να κρατά το πρόσωπό της μέσα για όσο περισσότερ αντέξει.

Η χαμηλή θερμοκρασία σφίγγει τους πόρους, αλλά στη συνέχεια η κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο αυξάνεται, καθώς το σώμα προσπαθεί να διατηρήσει τη θερμοκρασία του- έτσι, αποκτάς αυτή τη φυσική λάμψη και το κοκκίνισμα της υγείας.

Ένα πολύ αποτελεσματικό, αλλά λιγότερο "βάρβαρο" κόλπο που μπορείς να κάνεις κάθε βράδυ, είναι το εξής. Αφού πλύνεις το πρόσωπό σου, γέμισε μια πλαστική σακούλα με παγάκια και κάνε ελαφρύ μασάζ στην επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού για τρία λεπτά.

Μετά από μερικές μόνο μέρες, θα δεις το δέρμα σου να αλλάζει- θα γίνει πιο απαλό και το πρωί θα ξυπνάς με μια φυσική λάμψη.

Μάθε περισσότερα για τις μαγικές ιδιότητες που έχουν τα παγάκια στο βίντεο που θα βρεις στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i