Τα 3 πιο αγαπημένα makeup brands των Γαλλίδων

Που έχουν την έγκριση όλων των beauty editors.

μακιγιαζ Instagram

Όταν μιλάμε για φυσικό, ανεπιτήδευτο στιλ και beauty look, είναι φυσικό να έρχονται στο μυαλό όλων μας οι Γαλλίδες, που θεωρούνται experts στο είδος. Φυσικά όμορφες και με ένα "Je ne sais quoi" στιλ που μαγνητίζει τους πάντες, δείχνουν πάντα ξεκούραστες με μια αξιοζήλευτη ηρεμία στο πρόσωπο που μάλλον είναι υπεύθυνη, μεταξύ άλλων, για όλη την κομψότητα που εκπέμπουν.

'Οσον αφορά πιο συγκεκριμένα στο μακιγιάζ τους, οι ίδιες κάνουν σαν να μη γνωρίζουν τι σημαίνουν τα "contouring", "bold smokey eyes", και άλλα makeup trends που εξασφαλίζουν έντονο μακιγιάζ, με πολλές στρώσεις προϊόντων. Απεναντίας, έχουν μείνει πιστές όλα αυτά τα χρόνια στο ολόδικό τους στιλ, που θέλει λαμπερή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα, glossy, δροσερά χείλη και ροδαλά μήλα, όλο υγεία.

Αυτή, όλως τυχαίως, είναι και η νέα μόδα στο μακιγιάζ, που πλέον θέλει το πρόσωπό μας να είναι όσο το δυνατόν πιο "γυμνό" από προϊόντα, ώστε να αναδεικνύεται η φυσική μας ομορφιά και λάμψη. Ποια είναι όμως τα 3 πιο αγαπημένα τους brands και προϊόντα μακιγιάζ στα οποία "ορκίζονται" και δεν αλλάζουν με τίποτα;

Όπως ίσως θα φαντάζεσαι, πρόκειται για γαλλικές μάρκες τόσο ποιοτικές, που φυσικά έχουν την έγκριση όλων των beauty experts παγκοσμίως. Κι αν πρέπει να εμπιστευτούμε την κρίση κάποιων (εκτός των ειδικών), θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι, όποιο brand λατρεύουν οι Γαλλίδες, είναι σίγουρα άξιο της προσοχής όλων μας. 

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i