10 Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Βάσια Κωσταρά, Σουζάνα Κεγγίτση, Μαρία Παπαγεωργίου, Κορίνα Βρούσια κ.ά.

influencers Instagram

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι εσάνς αφήνουν στο πέρασμά τους οι αγαπημένες σου influencers; Εμείς ρωτήσαμε 10 από τις πιο δημοφιλείς αυτήν την στιγμή στο ελληνικό Instagram κι αυτές ήταν οι απαντήσεις τους:

Κορίνα Βρούσια

"Παρόλο που δεν είμαι καθόλου πιστή στα αρώματα, καθώς μου αρέσει να αλλάζω ακόμη και μέσα στην ίδια ημέρα το άρωμα που φοράω αναλόγως τη διάθεση μου αλλά και την περίσταση, υπάρχει μια αρωματική συλλογή που λατρεύω να επιστρέφω ξανά και ξανά. Αυτή δεν είναι άλλη από τη συλλογή Twilly D' Hermès", λέει η Κορίνα. "Είναι ένα άρωμα ζωηρό, χαρούμενο, τολμηρό και με κάνει να αισθάνομαι ανέμελη κι ελεύθερη κάθε φορά που το φοράω! Είτε στην κλασική Twilly Eau de Parfum εκδοχή του ή στη Twilly Eau Ginger Eau de Parfum, μου φτιάχνει απίστευτα τη διάθεση κάθε φορά που το μυρίζω επάνω μου", λέει μιλώντας για τους λόγους που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Αν αγαπάς τα κοριτσίστικα, αλλά ταυτόχρονα πικάντικα αρώματα, θα λατρέψεις κι εσύ τo Twilly Eau de Parfum με νότες από τζίντζερ, διατσίντο και σανταλόξυλο. Η πιο "φωτεινή" εκδοχή του, Twilly Eau Ginger Eau de Parfum, με νότες από παιώνια, τζίντζερ και ξύλο κέδρου είναι εξίσου εθιστική.

Σουζάνα Κεγγίτση

Δύο είναι τα αγαπημένα αρώματα της Σουζάνας Κεγγίτση. Το πρώτο είναι το δροσερό My Way του οίκου Giorgio Armani με νότες από περγαμόντο, άνθος πορτοκαλιάς, τουμπερόζα, γιασεμί, βανίλια, λευκό musc και κεδρόξυλο. "Το επιλέγω όταν θέλω κάτι πιο φρέσκο, κάτι να μου θυμίσει δικές μου αναμνήσεις, ταξίδια, ωραίες στιγμές", λέει. "Είναι φρέσκο, είναι λουλουδάτο, έχει πάρα πολύ ωραίες νότες και μου φτιάχνει τη διάθεση".

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i