Πέντε tips ομορφιάς για να ξυπνάς κάθε πρωί πιο φρέσκια από ποτέ

Ακολούθησε 5 κανόνες που ακολουθούν ευλαβικά και οι Γαλλίδες.

τιπς ομορφιας Splash News / Ideal Image

Η ερώτηση του "πώς να είμαι πάντα περιποιημένη" είναι hot και βρίσκεται διαχρονικά στις top απορίες (και google αναζητήσεις) των περισσότερων γυναικών σχετικά με την εμφάνισή τους. Αυτό δε που φαίνεται να τις απασχολεί ακόμα περισσότερο είναι το πώς θα πετύχουν να ξυπνούν κάθε πρωί φρέσκιες και περιποιημένες, χωρίς να χρειαστεί να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε ετοιμασίες για να νιώσουν όμορφες. Όχι, δεν πρόκειται για παράλογη απαίτηση, αφού υπάρχουν μερικά μυστικά που, αν τα ακολουθείς πιστά κάθε βράδυ, μπορούν να σου εγγυηθούν πιο λαμπερά μαλλιά και επιδερμίδα το επόμενο πρωί. Μάλιστα, πρόκειται για beauty κανόνες που ακολουθούν και οι Γαλλίδες - δεν χρειάζεται λοιπόν να πούμε τίποτα περισσότερο, καταλαβαίνεις πόσο αποτελεσματικοί είναι.

#1 tip για υπέροχα μαλλιά

Ναι, γίνεται να ξυπνήσεις με τέλεια μαλλιά, σχεδόν σαν κομμωτηρίου. Πώς; Εφάρμοσε πριν κοιμηθείς ένα leave-in conditioner ή έλαιο μαλλιών στις άκρες και στα μήκη, και άφησέ το να δράσει καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Το ενυδατικό αυτό προϊόν θα χαρίσει στην τρίχα όλη την ενυδάτωση και υγρασία που χρειάζεται, ενώ τα μαλλιά θα έχουν όλο τον χρόνο να αναδομηθούν σε βάθος.

#2 tip για το τέλειο (και πανεύκολο) χτένισμα

Τις ημέρες που δεν έχεις χρόνο ή διάθεση για το οποιοδήποτε χτένισμα στα μαλλιά σου, κάνε το εξής πριν πέσεις για ύπνο: πλέξε κοτσίδες τα μαλλιά σου. Έτσι, θα αποκτήσουν έναν ονειρεμένο κυματισμό και θα φανούν πολύ περιποιημένα, σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο. Ποιος μπορεί να φανταστεί ότι αυτά τα μαλλιά έγιναν ενώ εσύ...κοιμόσουν; Μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις ένα προϊόν styling πριν κάνεις τις κοτσίδες, έτσι ώστε να χαρίσεις διάρκεια στον κυματισμό που θα δημιουργηθεί.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i