Ανοιξιάτικο μανικιούρ 2023: Το καφέ έχει ήδη γίνει το νέο nude στα νύχια

Και φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου με την ίδια ευκολία.

nails Instagram

Ίσως το καφέ χρώμα στα νύχια να μην είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν θες να διαλέξεις βερνίκι για το μανικιούρ σου. Πιθανόν να έχεις συνηθίσει τόσο πολύ τις κλασικές, σκούρες αποχρώσεις για τον χειμώνα, (μαύρο, μπορντό, μπλε ή γκρι), ή τις πιο παστέλ (ροζ, λιλά, βεραμάν, γαλάζιο) για την άνοιξη, που δεν σου περνάει καν απ᾽το μυαλό να δοκιμάσεις κάτι άλλο. 

Δες επίσης: Body mist: Το προϊόν που θα σε κάνει να μοσχοβολάς φρεσκάδα όλη μέρα

Αν σου λέγαμε όμως ότι το καφέ χρώμα στα νύχια τείνει να γίνει το νέο nude, τι θα μας έλεγες; Αναφερόμαστε κυρίως στο ανοιχτό καφέ (ή αλλιώς, cafe latte), αλλά και σε πολλούς υποτόνους του, που μάλιστα μπορούν να συνδυασθούν μεταξύ τους σε ευφάνταστα nail patters. Με ένα γρήγορο scroll down στο Instagram θα διαπιστώσεις κι εσύ ότι το καφέ έχει γίνει μεγάλο trend και φοριέται με πολλές παραλλαγές στα νύχια, από τις διασημότερες fashionistas. Μπορείς να κάνεις άπειρα σχέδια με διαφορετικούς χρωματισμούς, ή ακόμα και να συνδυάσεις συγγενείς αποχρώσεις του καφέ μεταξύ τους.

Δες επίσης: Juicy Lips: Το εύκολο makeup hack για μεγαλύτερα, πιο σαρκώδη χείλη

Γιατί είναι τόσο "in";

Πρόκειται για μια σχετικά ουδέτερη απόχρωση, που ανήκει στη γήινη παλέτα χρωμάτων, και σίγουρα είναι παντός καιρού. Σκέψου μόνο το γεγονός ότι, ανάλογα με τον υποτόνο που θα επιλέξει κανείς, κολακεύει όλες τις επιδερμίδες ενώ αναδεικνύει τα άκρα. Επιπλέον, είναι από εκείνα τα χρώματα που ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα νυχιών ανεξαρτήτως μήκους - κάτι που δεν ισχύει για παράδειγμα με τα ροζ ή παστέλ χρώματα, που αναδεικνύουν λίγο καλύτερα τα μακριά νύχια.

Άσε που η ουδετερότητα του συγκεκριμένου χρώματος το κάνει να πηγαίνει με ό, τι ρούχο κι αν επιλέξεις να φορέσεις - μπορεί κατά κάποιον τρόπο να θεωρηθεί ένα σκούρο nude - και γι' αυτό τείνει σχεδόν να το αντικαταστήσει. 

Δες παρακάτω μερικά mani looks που θα σε πείσουν:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i