Χριστίνα Μπόμπα: Δοκίμασε το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για τέλεια μαλλιά

Έτσι καταφέρνει να έχει πάντα τα υπέροχα μαλλιά που θα ζήλευε και η πιο κομψή Γαλλίδα.

μπομπα Instagram

Είναι γεγονός ότι το "French Girl style" είναι από τα πιο δημοφιλή στιλ του πλανήτη, με χιλιάδες γυναίκες να θέλουν να υιοθετήσουν στοιχεία από την αισθητική των υπέρκομψων Γαλλίδων. Με τον όρο αυτό προσπαθούμε να περιγράψουμε (άτυπα) μια ολόκληρη αισθητική και τρόπο ζωής που αναφέρονται στην απλότητα και την αβίαστη κομψότητα των γυναικών αυτών, που θαρρείς δεν έχουν προσπαθήσει ιδιαίτερα για το ντύσιμο, το χτένισμα, το μακιγιάζ τους. Πρόκειται για μια περσόνα, θα έλεγε κανείς, που είναι σέξι και εκλεπτυσμένη ταυτόχρονα και που σαν μότο ζωής έχει το: "The less, the better".

Κι αν δεν έχεις θαυμάσει έστω μια φορά τη λευκή επιδερμίδα τους, τα messy μαλλιά τους, το κατακόκκινο κραγιόν τους σε (σχεδόν) άβαφο πρόσωπο, και το less is more ντύσιμό τους, τότε μάλλον λες ψέματα.

Όσον αφορά στα μαλλιά, υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα κουρέματα που "φωνάζουν" παριζιάνικο στιλ, ενώ η φιλοσοφία τους σχετικά με τα κουρέματα και τα χτενίσματα γενικότερα περιστρέφεται γύρω από το τρίπτυχο "περιποίηση - ευελιξία - πρακτικότητα". Αυτό ουσιαστικά είναι και το μικρό τους μυστικό για να κάνουν τα μαλλιά τους να δείχνουν πάντοτε περιποιημένα, ακόμα κι αν δεν έχουν ξοδέψει πάνω από 15' στον καθρέφτη.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i