Τα 10 καλύτερα lip plumpers για φυσικό όγκο στα χείλη - χωρίς νυστέρι

Τα lip plumpers που αντικαθιστούν άνετα τα ενέσιμα, για απόλυτα σαρκώδη χείλη.

χειλη

Τα μεγάλα, σαρκώδη χείλη είναι ένας διαχρονικός στόχος για τις περισσότερες γυναίκες, με την πλειονότητα να προσπαθεί να τον πετύχει με διάφορες μεθόδους. Συνήθως, πολλές γυναίκες καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό που εμπιστεύονται, με τα διάφορα fillers υαλουρονικού να αποτελούν την πιο γρήγορη, μη παροδική λύση στο θέμα των πιο "γεμάτων" χειλιών. Φυσικά, το overlining είναι μια τεχνική μακιγιάζ που βοηθά επίσης στο να δείξουν τα χείλη μεγαλύτερα και πιο σαρκώδη, με μόνο όπλο το μολύβι χειλιών για το (σωστό) περίγραμμα.

Υπάρχει ωστόσο άλλη μια λύση, που είναι ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη από τις προαναφερθείσες, με παροδικά ωστόσο αποτελέσματα στα χείλη - μολονότι όμως αποτελεσματικά. Ο λόγος για τα lip plumpers που έχουν γίνει μεγάλη μόδα τα τελευταία χρόνια - και ίσως έχεις ήδη τουλάχιστον ένα στο νεσεσέρ σου.

Τι ακριβώς είναι τα lip pllumpers;

Πρόκειται για προϊόντα χειλιών που κυκλοφορούν σε διάφορες μορφές (gloss, serum, oil ή ακόμα και balm), μπορεί να έχουν ή να μην έχουν χρώμα, να έχουν ή όχι shimmery φινίρισμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαρίζουν αυτό το αποτέλεσμα που επιθυμούν οι περισσότερες γυναίκες, το περιβοήτο plumpy eφέ που κάνει ακόμα και τα πιο λεπτά χείλη να δείχνουν τόσο ζουμερά και σαρκώδη.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i