Το μυστικό για ένα πιο "γεμάτο" και ταυτόχρονα φυσικό μπούστο

Τι είναι η υβριδική αυξητική μαστού και για ποιες γυναίκες είναι ιδανική;

στηθος

Αν επιθυμείς να αποκτήσεις ένα πιο "γεμάτο" κι εντυπωσιακό μπούστο, αλλά φοβάσαι μήπως το αποτέλεσμα μιας κλασικής πλαστικής στήθους δείχνει υπερβολικό και ψεύτικο, τότε η υβριδική αυξητική στήθους είναι η ιδανική επιλογή για εσένα.

Γνωστή και ως σύνθετη αυξητική στήθους, η υβριδική αυξητική στήθους είναι μία τροποποιημένη τεχνική σε σχέση με την παραδοσιακή διαδικασία αυξητικής στήθους, καθώς περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση της εμφάνισης και του σχήματος του στήθους χρησιμοποιώντας ενθέματα στήθους σε συνδυασμό με τη μεταφορά λίπους στο στήθος. Η υβριδική αυξητική μαστών έχει πολύ υψηλά ποσοστά ικανοποίησης των ενδιαφερόμενων λόγω της ικανότητας της να βελτιστοποιεί τον όγκο, την πληρότητα του άνω πόλου.

Για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα στην αυξητική στήθους απαιτείται ένα ένθεμα σιλικόνης-πολυουρεθάνης να καλύπτεται επαρκώς από τον υπερκείμενο μαλακό ιστό. Σε πολύ λεπτούς ασθενείς που έχουν πολύ λίγο ιστό στο μαστό, η αυξητική στήθους μόνο με ενθέματα, παρά την εξαιρετική βελτίωση στον όγκο και την προβολή του μαστού μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερο ιδανικά αισθητικά αποτελέσματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα μαλακά μόρια πάνω από το ένθεμα αδυνατούν να καλύψουν πλήρως το ένθεμα, κυρίως στα πλάγια του στήθους. Οι ασθενείς μπορούν να αισθανθούν τις άκρες του ενθέματος κατά την κίνηση και μπορεί να είναι εμφανής ο κυματισμός του δέρματος (skin rippling), που οδηγεί σε ένα αισθητικά μη αποδεκτό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν διαφορετικές τεχνικές για να καλύψουν αποτελεσματικά τα ενθέματα στήθους σε αδύνατους ασθενείς. Η τοποθέτηση ενθεμάτων στήθους κάτω από τον μυ του θωρακικού τοιχώματος, η οποία αναφέρεται ως τεχνική διπλού επιπέδου (Dual Plane), βοηθά στην αύξηση της ποσότητας μαλακών ιστών μεταξύ του εμφυτεύματος και του υπερκείμενου δέρματος. Τα ενθέματα τελευταίας γενιάς έχουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά κυματισμού (skin rippling) και ρικνωτικής κάψας. Σε άλλες περιπτώσεις τεχνικές αποκατάστασης του μαστού χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά ικριώματος στήριξης (Scaffold) για να υποστηρίξουν επαρκώς τον μαλακό ιστό και να αποτρέψουν πολλές από τις επιπλοκές που σχετίζονται με τους μαλακούς ιστούς στους λεπτούς ασθενείς που κάνουν αυξητική στήθους μόνο με ενθέματα. Ωστόσο, αυτές οι τεχνικές δεν έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου λόγω του σημαντικού κόστους τους και της έλλειψης προβλεψιμότητας για την επίτευξη σταθερά καλών αποτελεσμάτων.

Στο Athens Beverly Hills (ABH Medical Group), η Xειρουργική ομάδα, με Επικεφαλής τον Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου, διαθέτει πολυετή εμπειρία στη μεταφορά λίπους στο στήθος και έχει εφαρμόσει την τεχνογνωσία του στη λιπομεταφορά ταυτόχρονα με την αυξητική στήθους με ενθέματα για να δημιουργήσει πιο φυσικά αποτελέσματα. Η υβριδική αυξητική στήθους είναι μια διαδικασία που βασίζεται στον συνδυασμό ενθεμάτων στήθους με την ταυτόχρονη μεταφορά λίπους στο στήθος για τη βελτιστοποίηση του όγκου του μαστού και τη σωστή διαμόρφωση του περιγράμματος των υπερκείμενων μαλακών ιστών που περιβάλλουν το στήθος.

Η υβριδική αυξητική στήθους θα μπορούσε να είναι η ιδανική θεραπευτική επιλογή για ασθενείς που αναζητούν φυσικά αποτελέσματα. Η χρήση τόσο ενθεμάτων στήθους όσο και μεταφοράς λίπους επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό τον πλήρη έλεγχο της διαμόρφωσης του μαστού. Σε λεπτούς ασθενείς με περιορισμένη κάλυψη μαλακών ιστών, η υβριδική αυξητική στήθους είναι μια εξαιρετική τεχνική όπως επίσης και για τη διόρθωση της ασυμμετρίας του μαστού σε γυναίκες με ανομοιόμορφο στήθος. Ο συνδυασμός ενθεμάτων και λιπομεταφοράς επιτρέπει στους πλαστικούς χειρουργούς να χρησιμοποιούν μικρότερα ενθέματα καθώς η συνδυασμένη μεταφορά λίπους συμβάλλει επίσης στην αύξηση του όγκου των μαστών. Τα εμφυτεύματα στήθους που είναι μικρότερα σε μέγεθος ενέχουν λιγότερους κινδύνους από τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα στήθους.

Οφέλη από την υβριδική αυξητική στήθους

Συνδυάζοντας τη μεταφορά λίπους στο στήθος με ενθέματα στήθους, τα οφέλη από την επίτευξη εξαιρετικών αισθητικών αποτελεσμάτων είναι πολλά. Η μεταφορά λίπους στο στήθος μπορεί να αυξήσει με ακρίβεια τον μαλακό ιστό που περιβάλλει το ένθεμα και να διαμορφώσει το στήθος βελτιώνοντας τις ατέλειες της χρήσης μόνο ενθέματος.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i