Αυτά είναι τα αρώματα που αποπνέουν πολυτέλεια και class

Οι πιο "πολυτελείς" νότες και τα μυστικά για να μυρίζετε "ακριβά" κάθε μέρα, όλη μέρα.

αρώματα iStock

Οι μικρές πολυτέλειες της ζωής είναι αυτές που κάνουν τελικά όλη τη διαφορά στην καθημερινότητά μας- από ένα ποτήρι καλό λευκό κρασί, μέχρι ένα luxury-smelling άρωμα. Για να μυρίζετε "ακριβά", δεν είναι απαραίτητο να φοράτε αποκλειστικά δημιουργίες μεγάλων οίκων. Ιδού τι μπορείτε να κάνετε:

Choose niche

Οι περισσότερες γυναίκες αγοράζουν άρωμα με βάση τις τάσεις. Τη δεκαετία του 1970 τα έντονα πράσινα, φλοράλ αρώματα, όπως το Chanel No.19, ήταν της μόδας, τη δεκαετία του 1980 οι πιο "βαριές" δημιουργίες, όπως το Dior Poison, ήταν οι πιο δημοφιλείς, ενώ το 1990 η μόδα καλούσε για πιο "καθαρά", λευκά φλοράλ αρώματα, όπως το CK One.

Σήμερα η μοναδικότητα είναι εκείνη που έχει μεγαλύτερη σημασία, με ολοένα και περισσότερες γυναίκες να αποφεύγουν τα mainstream αρώματα και να αναζητούν ιδιαίτερες δημιουργίες, που μόνο εκείνες θα φορούν. Οίκοι, όπως οι Byredo, Diptyque Maison Francis Kurkdjian και Frederic Malle, προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από niche αρώματα, που η πολυπλοκότητα των νοτών τους τα κάνει να μυρίζουν "ακριβά".  

The perfect notes

Αν είστε ήδη perfume connoisseur και έχετε βρει τους οίκους που σας ταιριάζουν, αναζητήστε αρώματα με νότες γιασεμιού και τριαντάφυλλου της Grasse, περγαμόντο, φιστίκι, ίριδα και musk, που αποπνέουν πολυτέλεια. 

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i