Dry Shampoo: 4 επιλογές που θα φρεσκάρουν το hair-look σου στη στιγμή, σαν να λούστηκες μόλις!

Με αυτά τα dry shampoos θα είναι κάθε μέρα good hair day.

μαλλια iStock

Η αλήθεια είναι η ότι εμφάνιση των dry shampoos, ήταν σωτήρια για πολλές από εμάς. Γιατί; Είτε θέλουμε να αυξήσουμε τον όγκο των μαλλιών, είτε αναζητούμε τη φρεσκάδα ανάμεσα στα λουσίματα, ξεκάθαρα αυτό είναι το προϊόν που θα μας χαρίσει απλόχερα όσα αναζητούμε.

Ειδικά μάλιστα, όσες από εμάς ταλαιπωρούμαστε έντονα με τις λιπαρές ρίζες, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την χρήση ενός dry shampoo, καθώς το καθημερινό λούσιμο δεν είναι καλό γιατί αφαιρεί τα φυσικά έλαια από το τριχωτό της κεφαλής. Κάπως έτσι, λοιπόν, εμείς κάναμε την καθιερωμένη μας beauty έρευνα και συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ξηρά shampoos που δεν βαραίνουν το hair-look μας και κάνουν τα μαλλιά μας να δείχνουν σαν να βγήκαμε μόλις από το μπάνιο.

Beauty note: Μπορεί τα dry shampoos να φρεσκάρουν τα μαλλιά μας και να χαρίζουν ένα ωραίο άρωμα, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το λούσιμο. Η χρήση τους είναι καθαρά για να δώσουμε ένα ανάλαφρο φινίρισμα στο hair-look μας και κάποια μικρή παράταση ανάμεσα στα λουσίματα, ειδικά το καλοκαίρι που η εφίδρωση είναι πιο έντονη και θέλουμε να αποφύγουμε το καθημερινό πλύσιμο.

5 dry shampoos για εγγυημένες good hair days:

Dry Shampoo με βρώμη για όλους τους τύπους μαλλιών, Klorane, ( στα φαρμακεία).

Χάρη σε ένα μοναδικό συνδυασμό από γαλάκτωμα Βρώμης με μαλακτικές και προστατευτικές ιδιότητες, και μικροκονιοποιημένες πούδρες με πολύ υψηλές απορροφητικές ιδιότητες, προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση στα μαλλιά μεταξύ των λουσιμάτων.

Δείτε περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i