Τα Mastic Spa μας προσκαλούν στη Χίο για να μας αφηγηθούν την ιστορία τους

Μια ιστορία μοσχοβολιστή, μαγική, γεμάτη μαστίχα και αγάπη από την Μυροβόλο Χίο: "Η Μαστίχα ενώνει γενιές".

Μαστίχα

Τα Mastic Spa μας προσκαλούν στη Χίο για να μας αφηγηθούν την ιστορία τους. Μια ιστορία μοσχοβολιστή, μαγική, γεμάτη μαστίχα και αγάπη από την Μυροβόλο Χίο: "Η Μαστίχα ενώνει γενιές". Η ιστορία των Mastic Spa πηγαίνει πίσω στον χρόνο και έχει αφετηρία τη Χίο των αρωμάτων και της εύφορης γης, της μαστίχας και της οικογένειας Σόδη. Από την Απλωταριά και το φαρμακείο του Γιάννη Σόδη που άνοιξε το 1875, τα προϊόντα μας με βασική πρώτη ύλη την μαστίχα ταξίδεψαν ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

Η οικογενειακή μας επιχείρηση και τα προϊόντα Mastic Spa κατάφεραν, μέσα από περιπέτειες, εναλλαγές και δύσκολες αποφάσεις, να κερδίσουν φανατικούς φίλους και η μαστίχα, την οποία αντιμετωπίζουμε ως θαύμα και δώρο, να συνδεθεί άρρηκτα με την ευεξία και την ομορφιά.

Πώς όμως η Φύση, σε συνδυασμό με την επιστήμη και την τέχνη, μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία προϊόντων υγιεινής και ομορφιάς που γίνονται μέρος της καθημερινότητάς μας;

Φέτος το καλοκαίρι, τα Mastic Spa μας απαντούν, "ταξιδεύοντάς μας" στην ίδια της την ιστορία, όπως ποτέ πιο πριν: εικόνες από την χιώτικη γη και τους ανθρώπους της, αφηγήσεις από το δικό τους στόμα, αλλά και πρωτότυπη μουσική από τον Ερμή, γραμμένη ειδικά για αυτή την εξιστόρηση. Ο Ερμής έχοντας δημοσιεύσει πληθώρα προσωπικών δίσκων αλλά και συνεργασιών με εδραιωμένους καλλιτέχνες, έχει πλέον εγκατασταθεί στο νησί της Χίου από το οποίο αντλεί την έμπνευση για τις επόμενές του δημιουργίες.

Η εταιρεία, που "τρέχει" πλέον από τη Βίνα και την Σοφία Σόδη, την πέμπτη γενιά της οικογένειας, συνεχίζει την πορεία της με δυναμική και όραμα. Αυτή την φορά, γίνεται και η τεχνολογία σύμμαχος της Φύσης, για να ταξιδέψει σε περισσότερους ανθρώπους πιο άμεσα από ποτέ.

Ανακαλύψτε την μαγική ιστορία της μαστίχας στην κοσμητολογία μέσα από την παράδοση της οικογένειας Σόδη εδώ και περίπου 150 χρόνια που εκφράζεται σήμερα μέσα από τα Mastic Spa.

Ακολουθήστε τα Mastic Spa στο Instagram και μείνετε συντονισμένοι για giveaways και άλλες εκπλήξεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i