5 μυστικά για (λίγη ακόμη) καλοκαιρινή λάμψη

Δες πως θα διατηρήσεις το χρυσαφένιο μαύρισμα για μεγαλύτερο διάστημα με τη βοήθεια του μακιγιάζ.

μαυρισμα PixelFormula

Μπορεί να επέστρεψες από τις διακοπές αλλά αυτό δε σημαίνει πως το καλοκαίρι τελείωσε. Υπάρχει πάντα περιθώριο και διάθεση για λίγο ακόμη καλοκαιράκι και για να το ζήσουμε στο έπακρο πρέπει να διατηρήσουμε, όσο γίνεται, και το μαύρισμα που αποκτήσαμε στις διακοπές. Ανακάλυψε λοιπόν έξυπνες και απλές συμβουλές μακιγιάζ που θα απογειώσουν την επιδερμίδα και θα της δώσουν την απαραίτητη λάμψη υγείας.

1 Επένδυσε σε ένα ανάλαφρο foundation

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα αναζητά πιο ελαφριές και λεπτόρρευστες υφές. Για αυτό καλό είναι να αποφεύγεις τα κόμπακτ make up ή τις πολύ καλυπτικές συνθέσεις. Προτίμησε serum-foundation που συνδυάζουν περιποίηση και μακιγιάζ ή make up με ελαφριά, κρεμώδη υφή που χαρίζει φυσική κάλυψη. Αν υπάρχουν σημεία και ατέλειες που απαιτούν μεγαλύτερη κάλυψη χρησιμοποίησε τοπικά ένα concealer και θα δεις τέλειο αποτέλεσμα.

2 Επιστράτευσε την μπρονζέ πούδρα

Δεν είναι τυχαίο πως είναι συνδεδεμένη με κάθε καλοκαιρινό look μακιγιάζ. Η μπρονζέ πούδρα είναι αυτή που τονίζει και αναδεικνύει τα σημεία που το πρόσωπο μαυρίζει φυσικά: μέτωπο, ζυγωματικά, ράχη της μύτης και πιγούνι. Προσθέτοντας λοιπόν λίγη πούδρα σε μπρονζέ απόχρωση στα παραπάνω σημεία θα έχεις ακόμη πιο έντονο και βαθύ μαύρισμα. Προτίμησε μια ματ πούδρα και, αν επιθυμείς περισσότερες γυαλάδες, πρόσθεσε λίγο highlighter σε συγκεκριμένα σημεία όπως τα μήλα, η εσωτερική γωνία των βλεφάρων ή οι κρόταφοι.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i