5 λάθη που κάνεις στο κομμωτήριο και δε σου αρέσει το αποτέλεσμα

Το No.3 δεν το περιμένεις με τίποτα.

κομμωτήριο pexels

Πηγαίνεις γεμάτη χαρά στο κομμωτήριο έτοιμη να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και καταλήγεις να γυρίζεις σπίτι σου βουρκωμένη, έχοντας (για μία ακόμα φορά) μετανιώσει την απόφαση να κουρευτείς. Έχει συμβεί σε όλες μας. Τελικά τι συμβαίνει και η κομμώτρια δεν πετυχαίνει ακριβώς το στιλ που έχεις ονειρευτεί; Ίσως κάνεις άθελά σου τα παρακάτω πέντε πολύ κοινά, αλλά πολύ σημαντικά λάθη:

1. Επιλέγεις κούρεμα με βάση το τι ταιριάζει σε κάποιον άλλον

Σε έχουμε συμβουλεύσει άπειρες φορές να πηγαίνεις στο κομμωτήριο με φωτογραφίες έτσι ώστε να μπορείς να δείχνεις στον κομμωτή σου ακριβώς αυτό που θέλεις. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα πρέπει να επιλέγεις το επόμενο κούρεμά σου με βάση το τι δείχνει ωραίο σε άλλους. Το ότι για παράδειγμα ένα κούρεμα δείχνει τέλειο στην Βάσια Κωσταρά ή την Χριστίνα Μπόμπα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κολακεύει κι εσένα.

Όταν επιλέγεις ένα κούρεμα θα πρέπει πάντα να λαμβάνεις υπόψιν το σχήμα του προσώπου σου, την υφή των μαλλιών σου και το μήκος του, αλλά και το πόσο καλή είσαι στο styling (δες παρακάτω).

2. Δεν σκέφτεσαι το styling στο σπίτι

Το street style, το red carpet, το Instagram, το TikTok, αλλά και τα fashion shows θα αποτελούν πάντα τη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης σε ό,τι έχει να κάνει με τα μαλλιά. Δεν είναι ωστόσο όλες οι τάσεις το ίδιο "φορέσιμες".

Μπορεί τα κουρέματα με έντονο φιλάρισμα και οι αφέλειες να είναι μεταξύ των κορυφαίων τάσεων των τελευταίων χρόνων, ωστόσο είσαι σίγουρη ότι μπορείς να κάνεις το κατάλληλο styling μόνη σου στο σπίτι; Αν δεν μπορείς να δεσμευτείς να αφιερώνεις 10 λεπτά κάθε πρωί για να κάνεις hairstyling, θα σου προτείναμε να επιλέξεις ένα πιο απλό κι "εύκολο" κούρεμα, έτσι ώστε να μην απογοητευτείς μετά το πρώτο λούσιμο με το νέο σου haircut. Σε προειδοποιήσαμε..

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i